Sadržaj
21. rujna 2020 ― Vrijeme čitanja 6 min.

Zašto izabrati GRAWE za svog poslodavca?

Prije nego dođete u novi tim kroz glavu vam sigurno prolazi puno pitanja – kakva je kultura, kakva je atmosfera, kakvi su ljudi koji tamo rade, hoćete li se moći razvijati, kako ćete uskladiti privatni i poslovni život, koliko su posao ili primanja sigurna, koje su dodatne pogodnosti rada u novom poduzeću? U tekstu donosimo nekoliko prednosti rada u GRAWE-u.
Zašto izabrati GRAWE za svog poslodavca?GRAWE EMOTION, Šibenik 2007., photo by Šime Strikoman

Zašto GRAWE?

Dugogodišnja tradicija i iskustvo, a ponajviše zaleđe snažnog međunarodnog GRAWE koncerna daju sigurne temelje i mnoštvo iskustva u raznim situacijama koji nam omogućavaju da uspješno savladavamo izazove i našim zaposlenicima ponudimo konkurentna, sigurna i stabilna primanja. Također, ponosni smo što smo kulturu gradili zajedno sa svim zaposlenicima od kojih ju je svatko, na svoj način, obogatio i sretni smo što će i novi zaposlenici tome uskoro doprinijeti. Upoznajte ostale pogodnosti* u kojima možete uživati kao dio GRAWE tima.

 

Fleksibilnost i ravnoteža privatnog i poslovnog života

Bez obzira jeste li ranoranioci ili volite puno spavati, u GRAWE-u svoj dolazak na posao možete prilagoditi svojim navikama. U tome će vam pomoći klizno radno vrijeme dolaska između 7:30h i 9h. I ne samo to, petkom radimo skraćeno što vam omogućava dovoljno privatnog vremena i prilagodbe privatnim obvezama.

 

Slobodni dani

Dijete vam kreće u jaslice, vrtić ili školu? Prvi dan djeteta u novoj okolini stresan je jednako i za roditelje stoga vam za tu prigodu dajemo slobodan dan. Ako vam djeca još nisu na pameti, ali obrazovanje jest – dobro je znati da imate pravo i na slobodan dan za polaganje stručnog ispita. Također, našim jubilarcima, u godini proslave 10, 15, 20, 25, 30, itd. godina rada u GRAWE-u dajemo dva slobodna dana.

 

Edukacije i usavršavanja

U GRAWE-u imamo razvijen sustav edukacija i usavršavanja kako s internim tako i s vanjskim trenerima. Svatko može pronaći nešto za sebe, istražiti područje koje ga zanima ili se dodatno usavršiti u svom području.

 

Besplatna knjižnica

GRAWE knjižnica broji stotine različitih naslova među kojima svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o stručnim literaturama iz raznih područja ili romanima kojima ćete prikratiti vrijeme godišnjeg odmora. Popis knjiga dostupan je online, a knjižnicu se može posjetiti u zgradi Generalne direkcije i na licu mjesta izabrati naslov.

 

Besplatne godišnje Nextbike članarine

Kao dugogodišnji partner Nextbike sustava javih bicikala, našim zaposlenicima nudimo i besplatne godišnje Nextbike članarine. Osim što je bicikl brzo i jednostavno prijevozno sredstvo, usput činimo nešto dobro za svoje zdravlje.

 

Pogodnosti kod partnera

Suradnja s velikim brojem partnera omogućuje vam da koristite brojne popuste i pogodnosti koje možete u svakom trenutku pronaći na našem intranetu. Čak i ako nemamo pogodnost koja vam je potrebna, uvijek možete pitati nekoga od svojih kolega jer u našem velikom kolektivu uvijek će vam netko od kolega moći preporučiti nekoga s kim je bio zadovoljan – provjereno :-)

 

Novčane pomoći za teške životne trenutke

Za najteže životne trenutke kao što je smrt dajemo novčanu pomoć i to, u slučaju smrti radnika – članovima njegove najuže obitelji, a u slučaju smrti člana uže obitelji – radniku. Iako je to tema koju nerado spominjemo, važno je da znate da smo tu – uz i za naše zaposlenike.

 

Sport i rekreacija

Trčite? Za trkače često imamo besplatne startnine za neke od najtraženijih utrka u Hrvatskoj. Također, svi trkači (i oni koji će se na to tek odvažiti) dobrodošli su u naš GRAWE RUNNING TEAM koji zajedno povremeno odlazi na treninge, koristi određene pogodnosti te zajedno nastupa na utrkama. Članovi našeg GRAWE RUNNING TEAMA imaju pregršt iskustva, savjeta i motivacijskih primjera i priča tako da nam se možete pridružiti i ako vam je trčanje do sada bilo strani pojam. Do sada smo kroz našu inicijativu PoKRENI pokrenuli tisuće ljudi, vjerujemo da možemo pokrenuti i vas.

 

Volontiranje

Prepoznati smo kao poslodavac koji je među prvima provodio korporativno volontiranje kakvo danas poznajemo, još daleke 2011. godine kada je ono bilo tek u povojima. Potpisnici smo Povelje o volontiranju te Povelje o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem. I da, jako nam je važno da sa svojom zajednicom gradimo uzajamne odnose i da pomažemo osjetljivim pojedincima. Osim toga, prirodu smatramo svojim prijateljem stoga radimo na održavanju, očuvanju, čišćenju i unaprjeđenju prirodnih lokaliteta. Na vama je samo da izaberete lokaciju na kojoj želite volontirati, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Do tada, pročitajte više o našem volontiranju.

 

Popusti na osiguranja

Osiguranje automobila, stana, života, zdravlja i svega vrijednoga u tvom životu za vas kao naše zaposlenike i za članove vaših obitelji sada možete ugovoriti po posebnim uvjetima i povoljnijim cijenama. Sada više zaista nema razloga da išta prepuštate slučaju :-)

 

Poslovni mobiteli i laptopi

Današnji rad bez tehnologije je nezamisliv. Stoga vam dajemo poslovno računalo i mobitel. Uz mobitel dolazi i poslovna tarifa koja vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim kolegama i kolegicama te određen broj bonus minuta za razgovore izvan GRAWE-a.

 

Financijske pogodnosti i nagrade

Omogućavamo vam i godišnje i/ili mjesečne nagrade za ostvarenje poslovnih i razvojnih ciljeva. Sustav nagrađivanja usmjeren je na poticanje osobnog razvoja, unapređenje procesa i poboljšanje učinkovitosti, a ciljeve određujete u dogovoru sa svojim nadređenim na vlastitu inicijativu i prijedlog.

 

Parking

Ako dolazite automobilom, motorom ili drugim motornim vozilom, u generalnoj direkciji omogućujemo vam besplatni parking za vaše limene ljubimce. Tako ujutro ne morate trošiti vrijeme (i živce :-)) na traženje parkinga oko ureda.

 

Druženja i slavlja

Uspjeh i predani rad volimo nagraditi i dobrim zajedničkim okupljanjima na studijskim putovanjima, team buildinzima te božićnim proslavama. Proslavu uvijek nastojimo obogatiti i nekim dodatnim iskustvom za sudionike pa često uključujemo kratka i korisna predavanja, gostovanja te potičemo zajedništvo, razmjenu iskustva i upoznavanje.

 

*pogodnosti se mogu razlikovati ovisno o poziciji na koju dolazite i vaše mjesto rada.

 

21. rujna 2020 ― Vrijeme čitanja 10 min.
Čemu služi osiguranje života?

Kada govorimo o životnom osiguranju nailazimo na velik broj pitanja, zabluda i pogrešnih tumačenja (shvaćanja). Što je životno osiguranje, čemu ono služi, zašto ga je dobro imati i gdje i zašto nastaju najveće zablude, pročitajte u tekstu niže.

Više
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...