Sadržaj

OSIGURANJA OD ODGOVORNOSTI ZA PRAVNE OSOBE

Vaša sigurnost za štete nastale prema trećim osobama

Ponekad je sama činjenica da posjedujete objekt ili zemljište dovoljna da odgovarate za eventualnu štetu nastalu trećim osobama. Isto se odnosi i na vašu djelatnost. No, zato smo razvili GRAWE paket osiguranja od odgovornosti kako bi se osigurali od troškova štete prouzročene navedenim. 

Korisnicima na izbor dajemo:

Odgovornost iz posjeda objekta i zemljišta

Kao samostalno osiguranje, unutar paketa malog i srednjeg poduzetništva ili suosigurano kroz osiguranje odgovornosti iz djelatnosti

Ikona zaštitne kacige
Osiguranje odgovornosti iz djelatnosti

Kao samostalno osiguranje odgovornosti

Zelena ikona podignutog palca - Osiguranje profesionalne odgovornosti
Osiguranje profesionalne odgovornosti

Osiguranje štete osiguranika iz obavljanja neke profesije u kojoj se očekuje uporaba posebnih znanja specifičnih za tu djelatnost

Odgovornost iz posjeda objekta i zemljišta
Osiguravatelj nadoknađuje štetu koju osiguranik može prouzročiti trećim osobama iz posjedovanja, upravljanja, nadzora, opskrbe, čišćenja, rasvjete i održavanja osiguranog objekta uključujući objekte i uređaje koji se nalaze na ili u njima kao što su dizala, postrojenja za grijanje i hlađenje, bazeni za kupanje, dječja igrališta i vrtni nasadi.
Osiguranje odgovornosti iz djelatnosti
Osiguravatelj nadoknađuje štetu koju osiguranik može prouzročiti trećim osobama na temelju izvan-ugovorne odgovornosti iz posjeda i upotreba svoje gospodarstvene opreme, posjeda objekta i zemljišta, rizika odgovornosti za kvalitetu proizvoda. Ako se posebno ugovori, pokriće se može proširiti i na druge rizike predviđene našim tarifama, kao što je npr. osiguranje odgovornosti prema vlastitim radnicima.
Tekuća voda teče iz slavine
Paket osiguranja GRAWE ODGOVORNOST
Odgovornost iz posjeda životinja
Predmet osiguranja je odgovornost iz posjedovanja i držanja kućnih, jahaćih i životinja za vuču. Osiguranjem su obuhvaćeni svi osigurani slučajevi nastali na području Europe ili jedne od izvaneuropskih sredozemnih država. Dodatno je moguće ugovoriti prošireno pokriće za cijeli svijet.
Odgovornost privatnih iznajmljivača soba odnosno apartmana
Osiguravateljno pokriće se odnosi na štete na osobama (smrt, povrede tijela ili zdravlja) i materijalne štete (oštećenje ili uništenje stvari trećih osoba) uslijed obavljanja djelatnosti privatnog iznajmljivanja soba i apartmana. Ukoliko se posebno ugovori, osiguravateljno pokriće se odnosi i na uslugu pružanja usluge doručka, ručka i večere.
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...