Sadržaj
MISIJA I VIZIJA
Vrijednosti kojima stvaramo sigurnost za korisnike

Misija
Mi smo osiguranje koje vodi računa o Vašim potrebama i pouzdan smo partner u zaštiti Vaših vrijednosti.

Vizija
Želimo biti osiguranje koje kontinuirano raste, razvija se i postaje prvi izbor pri odabiru osiguranja. Želimo biti standard, mjerilo kvalitete i profesionalnosti. Želimo biti dostupni svim korisnicima, poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao društveno odgovorno poduzeće koje osluškuje i razumije potrebe zajednice u kojoj postojimo i radimo.

Pokrećemo promjene
Imamo na umu da je korisnik najvažniji. Angažiranošću zaposlenih i stalnim usavršavanjem, težimo povećanju tržišnog udjela, profitabilnosti i vrijednosti poduzeća. Svjesni svoje odgovornosti prema društvu, uz poštivanje integriteta pojedinaca ili grupe, koristimo sve svoje mogućnosti pozitivnog utjecaja. Pridonosimo procesima odlučivanja u gospodarskim, kulturnim i ostalim aspektima društva.

Kako bismo ostvarili našu misiju i viziju, u svemu što radimo, vodimo se korporativnim vrijednostima.

GRAWE korporativne vrijednosti

Ikona sata
Tradicija

Iza nas su stoljeća znanja i iskustva naše matične kuće koja osim u Austriji posluje još u 13 zemalja regije. Više od 30 godina uspješno poslujemo u Hrvatskoj. Mnogi od nas u GRAWE Hrvatska su od samih početaka i svjedoci su kontinuiranog rasta i razvoja poduzeća s kojim danas živimo i za čiji smo uspjeh i mi zaslužni.

Stabilnost
Stabilnost

Jedan smo stabilnijih osiguravatelja u regiji i Hrvatskoj. Svojom poslovnom politikom uspjeli smo i u kriznim godinama rasti, razvijati se i biti pouzdan partner korisnicima i zaposlenicima. Redovito ispunjavamo sve financijske obvezne. Svi koji s nama posluju znaju da bez straha mogu računati na našu stabilnost.

Odgovornost
Odgovornost

Odgovorno pristupamo svakom korisniku i svim zadacima. Komuniciramo otvoreno i bez skrivenih namjera, kako u direktnom kontaktu s korisnicima, tako i u promoviranju naših usluga i rješavanju šteta. Aktivno slušamo, dajemo i primamo povratne informacije. Beskompromisno ispunjavamo dana obećanja, a briga i o najsitnijem detalju čini sve što radimo boljim.

Pouzdanost

Predanošću, profesionalnošću i odgovornim pristupom poslu opravdavamo povjerenje koje su nam ljudi dali, prepuštajući nam brigu za sigurnost svojih najvećih vrijednosti. Pouzdan smo partner jedni drugima i našim korisnicima. Znamo da se jedni na druge možemo osloniti s potpunim povjerenjem.

Tim
Tim

Svatko od nas je različit, jedinstven i neponovljiv. Svatko od nas svojim znanjima i osobnošću doprinosi uspjehu velikog GRAWE tima. Međusobno se poštujemo, učimo iz iskustva drugih i rastemo, razvijamo se. Uvjereni smo da samo suradnjom s kolegama iz svojeg ili drugih timova možemo ostvariti i osigurati bolju budućnost.

Povjerenje
Povjerenje

Važna sastavnica našeg poslovanja je povjerenje koje gradimo otvorenim pristupom i komunikacijom, odgovornošću prema vrijednostima koje nam se povjeravaju te brzim i predanim pristupom izazovima s kojima se susreću naši korisnici. Jednako nam je važno povjerenje koje gradimo s našim vanjskim, kao i s našim unutarnjim korisnicima, našim zaposlenicima.

Što nas čini posebnima?

POKREĆEMO - Proaktivni smo, energični, naš je stav pozitivan! Znamo da se uspjeh ne događa slučajno. Potrebni su talent, entuzijazam, marljiv rad i volja da se učini prvi korak. Potičemo ljude oko sebe, kolege i korisnike da učine promjenu - da za sebe i svoju okolinu svakodnevno rade male i velike stvari koje čine život ljepšim.

 

PONOS – Ponosni smo što smo kompetentni, iskreni, hrabri i odvažni. Postavljamo si izazovne ciljeve i u svemu što radimo težimo izvrsnosti. Ponosni smo na svoje i uspjehe svojih kolega, na poduzeće u kojem radimo, na način kako radimo te na ciljeve koje zajedno ostvarujemo.

 

SNOVI - Snovi nas oblikuju i čine onim što jesmo. Mogu biti mali, veliki, realni ili teško ostvarivi, ali za nas su neprocjenjivo važni jer govore o vrijednostima koje nas ispunjavaju. Mi vjerujemo kako je osiguranje najbolji način da ih se zaštiti i sačuva.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...