Sadržaj
DRUŠTVENA ODGOVORNOST
Društvena odgovornost kao temelj zdravog odnosa s lokalnom zajednicom

Važan aspekt našeg poslovanja je društveno odgovorno poslovanje, odnosno aktivnosti i projekti. Njih kontinuirano provodimo na nacionalnoj razini, s ciljem poboljšanja kvalitete života osjetljivih pojedinaca u zajednici u kojoj poslujemo.

Pod geslom „Ponosno volontiramo“ svake godine zaposlenici društva dobrovoljno stavljaju na raspolaganje svoje vrijeme, iskustvo i trud. Kroz akcije volontiranja pomažu najosjetljivijim skupinama u svojim lokalnim zajednicama.
 

PoKRENI PROMJENU

Osim volontiranja, niz godina provodimo i inicijativu PoKRENI s ciljem pokretanja promjena i poticanja pojedinaca i grupa na usvajanje ne samo zdravih, nego i životno važnih navika, kao temelja za kvalitetniju budućnost. U sklopu mnoštva aktivnosti kojima pojedince nastojimo motivirati da PoKRENU promjenu kod sebe i bližnjih, nalazi se i dobrotvorna aktivnost zajedničkog prikupljanja kilometara. Te kilometre, u ime trkača, pretvaramo u novčanu donaciju namijenjenu jednoj udruzi, savezu ili zakladi za aktivnosti koje provode s djecom, a koja se suočavaju sa zdravstvenim poteškoćama.

Također, tijekom listopada, mjeseca obilježavanja borbe protiv raka dojke te studenog, mjeseca borbe protiv raka prostate i testisa, kontinuirano provodimo kampanje Pokreni promjenu kojima nastojimo osvijestiti javnost o važnosti pravovremenih i redovitih preventivnih pregleda. Također, kako bismo dali dodatni doprinos cjelokupnoj kampanji, svim osiguranicima koji u tim mjesecima ugovore GRAWE VITAL dodatno zdravstveno osiguranje, omogućavamo da obave odmah sistematski pregled (bez karence) te im poklanjamo dodatni UZV pregled dojki, odnosno prostate.

 

Aktivnosti prepoznate od institucija

Za našu inicijativu PoKRENI dobili smo i Pokroviteljstvo Grada Zagreba, Ministarstva zdravlja i Centralnog državnog ureda za sport koji su prepoznali važnost uključivanja poduzeća u osvještavanje javnosti o problemima s kojima se susreću članovi zajednice u kojoj živimo.

 

Naši projekti

Korporativno volontiranje

Korporativno volontiranje

Pod geslom „Ponosno volontiramo“ svake godine stavljamo na raspolaganje svoje vrijeme, iskustvo i trud kako bi pomogli najosjetljivijim skupinama u svojim lokalnim zajednicama
4. GRAWE NOĆNOG MARATONA u kolovozu 2017. godine

PoKRENI

Inicijativa PoKRENI nastala je s ciljem podizanja svijesti o nužnosti uvođenja zdravih navika radi poboljšanja kvalitete života i održavanja zdravlja
Održivi razvoj

Održivi razvoj

Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na dugoročnom planiranju budućnosti i podizanju svijesti o očuvanju i zaštiti najvećih životnih vrijednosti

Svjesni svoje odgovornosti prema društvu, uz poštivanje integriteta pojedinaca ili grupe, koristimo sve svoje mogućnosti pozitivnog utjecaja. Želimo nastaviti djelovati na način da naša zajednica, odnosno svi njezini pojedinci rastu i razvijaju se zajedno s nama, da okolina i okoliš u kojem djelujemo i boravimo postanu primjer poželjne okoline za rad i život.

Više o našim društveno odgovornim aktivnostima pročitajte u našoj SLUŽBENOJ IZJAVI PODUZEĆA.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...