Sadržaj

KORPORATIVNO VOLONTIRANJE

„Ponosno volontiramo“ i pomažemo

Pod geslom „Ponosno volontiramo“ svake godine stavljamo na raspolaganje svoje vrijeme, iskustvo i trud kako bi pomogli najosjetljivijim skupinama u svojim lokalnim zajednicama. GRAWE volonteri dobrovoljno za vrijeme radnog vremena uređuju i čiste prostore i okoliš udruga ili ustanova te prirodnih lokaliteta po čitavoj Hrvatskoj. Iz godine u godinu priključuje je se sve veći postotak zaposlenika. Samo u 2017. je u 18 akcija sudjelovalo nešto više od 50% svih zaposlenih (50,37%).

Ponosni smo na sve promjene koje smo zajedno s lokalnim zajednicama i ustanovama i udrugama u kojima smo volontirali učinili! Prepoznavši važnost podizanja razine javne svijesti o važnosti volontiranja i njegovim dobrobitima za pojedince i zajednicu GRAWE je 2015. godine među prvim poduzećima potpisao Povelju o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem i izrazio spremnost za razvijanje dobrih praksi u vrednovanju volontiranja prilikom zapošljavanja i profesionalnog napredovanja, poticanjem i priznavanjem volonterskih aktivnosti svojih zaposlenika.

Za doprinos poslovnog sektora razvoju i promicanju volonterstva primili smo 2011. godine priznanje Volonterskog centra Osijek, a 2015. godine Nagradu za poseban doprinos razvoju volonterstva koju dodjeljuje Vijeće civilnog društva i Savjet za razvoj volonterstva Volonterskog centra Dubrovnik.

Kako bismo dodatno doprinijeli promociji volontiranja u korporativnom sektoru, 2017. smo se pridružili Mreži za razvoj korporativnog volontiranja koju je osnovao Volonterski centar Zagreb.

GRAWE volonteri
GRAWE volonteri
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...