Sadržaj
GRAWE volonteri
ODRŽIVI RAZVOJ
Održivi razvoj jedna je od strateških odrednica našeg poslovanja

Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na dugoročnom planiranju budućnosti i podizanju svijesti o očuvanju i zaštiti najvećih životnih vrijednosti. Raznim aktivnostima osvještavamo dobre navike poput štednje, zdravog načina življenja i volontiranja, potičući sve s kojima dolazimo u susret, na usvajanje pozitivnih navika. Time dugoročno mijenjamo zajednicu i svijet na bolje!

Naša suradnja s lokalnim zajednicama u kojima poslujemo i živimo neraskidivo utkana u poslovanje poduzeća. Svjesni smo da je naša posvećenost tome da budemo odgovoran „korporativan građanin“ iznimno važna za naše poslovne uspjehe i da najveću ulogu u tome imaju radnici, koji se spremno odazivaju na sudjelovanje u volonterskim aktivnostima.

Ulažemo oprezno i sigurno, što potvrđuje činjenica kako u svakom trenutku možemo podmiriti sve obveze iz svih ugovora o osiguranju. Kako bi se zaštitili korisnici te osiguravao održiv ekonomski rast, kvalitetno uravnotežena struktura kapitalnih ulaganja nudi dugoročnu sigurnost i visoke stope prinosa, promatrano s aspekta rizika, prinosa i zahtjeva u pogledu kreditnog rejtinga. U 27 godina postojanja, svake smo godine pripisali dobit korisnicima po policama životnog osiguranja, što je najbolji dokaz pozitivnog i stabilnog osiguranja dostupnoga javnosti.

Iznimno smo aktivni u financijskoj edukaciji javnosti, prvenstveno mladih. Nastojimo pridonijeti boljem razumijevanju pojmova i proizvoda koji omogućuju financijski sigurniju budućnost, odnosno podizanje financijske pismenosti građana na višu razinu.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...