Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

Nova pojačanja za regiju Dalmacija u Odjelu za agencijsku prodaju GRAWE Hrvatska d.d.

06.02.2019.
Ljubomir DujmovLjubomir Dujmov

Zagreb/Split, 6. veljače 2019. – Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov. Njegovo bogato iskustvo u prodaji na rukovodećim pozicijama i kontinuirano usavršavanje u prodaji i rukovođenju uvelike će doprinijeti nastavku jačanja suradnje s vanjskim prodajnim partnerima.

Kod GRAWE-a me privukao vrhunski tim, obiteljske vrijednosti poduzeća koje i osobno dijelim i jasan fokus na korisniku i zaposleniku. Nakon 15 godina rada u drugim poduzećima, u GRAWE-u s ponosom mogu reći kako svojim radom zaista pomažem ljudima u teškim situacijama, odnosno upravo onda kada im je pomoć najviše potrebna. Radujem se novim izazovima, učenju novih stvari, upoznavanju novih ljudi i realizaciji zajedničkih ciljeva“, rekao je Ljubomir Dujmov o svom dolasku u GRAWE.

Ljubomir Dujmov, ing., u GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s mjesta Regionalnog voditelja prodaje zaduženog za vlastitu i partnersku prodajnu mrežu Tele2 Hrvatska na kojem je proveo posljednjih 5 godina. Svoju 15-ogodišnju voditeljsku karijeru u prodaji započeo je u Mercatone-Emmezeta, a zatim u Metro cash&carry Hrvatska. Ubrzo mu se pružila prilika da razvija novi brand, odnosno lanac sportskih trgovina koji je tek dolazio u Hrvatsku, Hervis Sports (dio Austria Spar Grupe). Ljubomir Dujmov visoko je obrazovanje stekao u Bordeauxu, Francuska nakon kojega je dobio titulu inženjera vinarstva.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...