Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

GRAWE Hrvatska kampanjom 90/98 podiže svijest o važnosti preventivnih pregleda cijele godine

08.04.2021.
GRAWE Kampanja 90/98

Ugovaranjem police GRAWE VITAL u periodu od 15. travnja do 15. svibnja 2021. osigurani su dodatni preventivni UZV pregled dojke i prostate u više od 300 najboljih zdravstvenih ustanova diljem cijele Hrvatske, a na polici je ukinuta karenca. Nema više prostora za odgađanje i izgovore jer se pregled može obaviti odmah.

 

Nova GRAWE kampanja 90/98 kao podsjetnik – preventivnim pregledima čuvamo zdravlje

GRAWE je već niz godina aktivno uključeno u javnozdravstvene kampanje Pink Ribbon i Movember u listopadu i studenom, snažno podržavajući borbu protiv raka dojke kod žena i raka prostate kod muškaraca.

 

Svjesni važnosti preventivnih pregleda tijekom cijele godine GRAWE pokreće novu kampanju - 90/98 kojom će, uz brojne aktivnosti, javnost kontinuirano podsjećati na važnost pregleda koji mogu spasiti život naglašavajući da o zdravlju treba voditi brigu svaki mjesec i svaki dan - jer promjena počinje u nama i našoj odluci da preuzmemo život i zdravlje u svoje ruke.

 

Prva od aktivnosti u sklopu kampanje 90/98 bit će akcija povodom Dana zdravlja kojom će GRAWE svim ženama koje ugovore GRAWE VITAL policu dodatnog zdravstvenog osiguranja pokloniti dodatni UZV pregled dojki, a svim muškarcima dodatni UZV pregled prostate u odabranim zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske. Ova će akcija trajati od 15. travnja do 15. svibnja 2021., a važno je napomenuti da se na pregled može naručiti odmah nakon ugovaranja police te tako bez čekanja i odgađanja besplatno obaviti čak dva pregleda – inicijalni te kontrolni nakon godinu dana.

 

Jeste li znali?

 

Ako se otkrije u ranoj fazi, dakle preventivnim pregledom, postotak izlječenja raka dojke je 90 %, a izlječenje raka prostate kod muškaraca ima još bolje izglede – čak 98 % rano postavljenih dijagnoza mogu se u potpunosti izliječiti. Razlozi za obavljanje redovitih preventivnih pregleda su očiti, ali zašto se onda mnogi teško odluče na njih? Neki od razloga su: ubrzana i stresna svakodnevica, nedostupnost termina ili nezanemarivo visoke cijene privatnih pregleda. S tim u vidu, GRAWE je razvilo mrežu s više od 250 specijalističkih poliklinika i 23 bolnice diljem Hrvatske u kojima se uz ugovorenu policu GRAWE VITAL mogu jednostavno, brzo i besplatno dogovoriti i obaviti preventivni pregledi.

#PokreniPromjenu - preglede ne treba odgađati

 

Za sve novougovorene police GRAWE VITAL u periodu od 15. travnja do 15. svibnja 2021. ukida se karenca za sistematski pregled,  to jest polica se može koristiti odmah, a svoj termin u nekoj od zdravstvenih ustanova možete dogovoriti telefonski ili putem e-maila. Nema čekanja, nema plaćanja pregleda i nema izgovora. Zato mislite na svoje zdravlje tijekom cijele godine i pokrenite dobre promjene.

Više informacija o GRAWE dodatnom zdravstvenom osiguranju i popis ugovornih zdravstvenih ustanova pronađite na  https://www.grawe.hr/dodatno-zdravstveno-osiguranje/.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...