Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

Gđa. Kapetanović nova je predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

12.04.2019.
Nataša Kapetanović, dipl.ing.Nataša Kapetanović, dipl.ing., predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska d.d. preuzela je gđa. Nataša Kapetanović koja je u Upravi GRAWE Hrvatska d.d. od 2010. godine. Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je g. Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje GRAWE Hrvatska d.d. koju je obnašao protekle 4 godine. Gđa. Adriana Tomić ostaje na poziciji članice Uprave i kao i do sada bit će odgovorna za financijsko poslovanje te operativne i logističke procese Društva.

 

Gđa. Kapetanović, dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama.

Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama  i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, rekla je gđa. Kapetanović, predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska d.d.

Mjesto člana Uprave zaduženog za prodaju i marketing preuzima g. Hrvoje Grčić koji je u protekle 4 godine na mjestu direktora za agencijsku prodaju u GRAWE Hrvatska d.d. značajno unaprijedio taj prodajni kanal. G. Grčiću je ovo prva pozicija u Upravi no dosadašnje 15-godišnje iskustvo u rukovođenju prodajom te poznavanje sustava GRAWE-a nedvojbeno će doprinijeti ostvarenju strateških ciljeva kompanije.

GRAWE Hrvatska d.d. poduzeće je s uvjerljivom vizijom, golemim mogućnostima i izvrsnim zaposlenicima i iznimno sam ponosan što me Nadzorni odbor imenovao za novog člana Uprave. Iako nova pozicija nosi još veću odgovornost i sigurno neke nove izazove, ona donosi i nove prilike i mogućnosti, još aktivnije sudjelovanje u razvoju prodaje i drugih vitalnih procesa Društva te još intenzivniju suradnju na razini Uprava zemalja članica koncerna“, rekao je g. Hrvoje Grčić, član Uprave GRAWE Hrvatska d.d. 

Podsjetimo - Nadzorni odbor GRAWE Hrvatska d. d. je na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio prijedlog g. Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 3. travnja 2019. Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave GRAWE Hrvatska d. d. g. Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga, a u okviru GRAWE Grupe nastavit će raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...