Sadržaj
13. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 3 min.

Naš doprinos Mjesecu borbe protiv raka dojke

Listopad je mjesec rezerviran za podizanje svijesti o raku dojke, najčešće zloćudne bolesti kod žena. Međutim, rak ne bira vrijeme, ni mjesec stoga bi briga za zdravlje trebala biti u našim kalendarima čitavu godinu. Ipak, u listopadu se ovoj zloćudnoj bolesti posvećuje više pažnje, mediji više informiraju ljude o načinima zaštite i prevencije stoga i mi, svake godine, dajemo svoj doprinos borbi i na svoj način, pokrećemo promjene. Kako? Saznajte više u tekstu niže...

Listopad je. Mjesec u kojem se počinju osjećati prvi znakovi minulog ljeta, hladnije jeseni i nadolazeće zime. Ali to je ujedno i mjesec manje važan po prognozi, barem onoj vremenskoj. Važnije je znati prognozu našeg zdravstvenog stanja. Listopad je mjesec posvećen borbi protiv raka dojke. Ne zato što rak dojke dolazi u listopadu niti zato što se preventivni pregledi samo tada obavljaju već zato što je ova bolest, kao najčešća zloćudna bolest kod žena, zaslužila jedan cijeli mjesec da se o njoj intenzivno govori. Mjesec je to obojan u ružičastu boju, simbol borbe protiv ove bolesti, u kojem se nastoji educirati javnost o važnosti redovitih preventivnih pregleda dojki jer je rak dojke, u velikom postotku, izlječiv, ako se otkrije na vrijeme. 

Upravo zato se i mi, kao osiguravajuće društvo, koje oduvijek život i zdravlje stavlja na vrh ljestvice prioriteta, pridružujemo svake godine ovoj akciji i nastojimo kroz mini kampanju educirati javnost te potaknuti na pokretanje važne promjene - odlazak na taj neophodan preventivni pregled koji može promijeniti život. Kako bismo i mi dali nešto, osim ohrabrenja, informacije i potpore, svake godine svim novih osiguranicima koji u listopadu ugovore policu dodatnog zdravstvenog osiguranja GRAWE VITAL ukidamo karencu i darujemo dodatni UZV pregled dojki. Ukidanje karence znači da preglede možete obavljati odmah, a ne čekati uobičajenih 30 dana, kao što je to slučaj prilikom ugovaranja dodatnog zdravstvenog osiguranja u bilo kojem drugom mjesecu. Time vas želimo dodatno dvostruko potaknuti da obavite pregled i da ga obavite odmah! Odgađanje odluka vezanih uz svoje zdravlje uz riječ "budem" će nas sutra najviše koštati. Mi ne želimo da žalite za odlukama koje niste donijeli na vrijeme. 

Odvojite 15 minuta svog vremena, odaberite mjesto za svoj pregled između vrhunskih specijalista i poliklinika diljem Hrvatske, otklonite sumnje i uživajte u ružičastom životu. Saznajte već danas cijenu dodatnog zdravstvenog osiguranja i zapamtite - što ga mlađi ugovarate, ono je za vas jeftinije. Koje su sve prednosti dodatnog zdravstvenog osiguranja pročitajte na linku.

POKRENITE promjenu u svom životu, stavite svoje zdravlje na prvo mjesto i nemojte na tome stati, pokrenite i druge važne žene iz svog života - majke, sestre, kćeri, prijateljice da također obave pregled dojki, a možete ga obaviti i zajedno pa vrijeme usput iskoristiti i za druženje :)

 

11. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 3 min.
Gdje je vatra, tu je GRAWE

Suradnja s grupom Vatra posebno nam je draga i zanimljiva jer daje snažnu, višestruku poruku o sigurnosti i podsjeća na jedan od najvećih rizika koji prijeti domovima – vatri. Pročitajte u nastavku intervju s članovima benda, Ivanom Dečakom, Mariom Robertom Kasumovićem te Robertom Kelemenom i otkrijte koji su njihovi strahovi te tko brine o njihovom domu i obitelji kada njih nema.

Više
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...