Sadržaj
06. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 7 min.

Dodatno zdravstveno osiguranje - koje su prednosti i zašto biste ga trebali ugovoriti već danas?

Dodatno zdravstveno osiguranje često se poistovjećuje s dopunskim zdravstvenim osiguranjem, međutim to su dvije potpuno različite vrste osiguranja. Dok je dopunsko osiguranje, uz obavezno, dio standardne zdravstvene zaštite, dodatno je zdravstveno osiguranje tzv. nadosiguranje, odnosno osiguranje koje pruža dodatne zdravstvene usluge s ciljem kontinuirane prevencije i očuvanja zdravlja! Pročitajte u nastavku koje to prednosti donosi dodatno zdravstveno osiguranje...
Dodatno zdravstveno_sretna žena

Bolja i kontinuirana preventivna zaštita

Broj oboljelih od malignih bolesti je u stalnom porastu što je u najvećoj mjeri rezultat povećanog očekivanog trajanja života i većeg broja osoba koje dosežu godine života u kojima se maligne bolesti češće pojavljuju. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo rak je drugi najčešći uzrok smrtnosti, odmah nakon srčano-žilnih bolesti. Međutim, liječenje češće ima pozitivan ishod ukoliko se rak otkrije u početnom stadiju. Dodatno zdravstveno osiguranje usmjereno je upravo na prevenciju bolesti i smrtnih ishoda kroz redovite preventivne preglede kod vrhunskih specijalista (karidologa, neurologa, ortopeda, gastroenterologa, itd.) po vašem izboru i to bez čekanja!

 

 

Preventivni pregled
Uz dodatno zdravstveno osiguranje obavite pregled kod specijalista po izboru i vašoj potrebi

Cjeloviti sistematski pregledi

Kao što svoj auto vozimo jednom godišnje na servis i tehnički pregled, isto bismo trebali činiti i s našim tijelom. Ako vas je dosad sprječavala činjenica da takav izlet u liječničku ordinaciju poprilično košta, možda vam dodatno osiguranje, uz svoje brojne prednosti, konačno promijeni mišljenje. Naime, polica dodatnog zdravstvenog osiguranja uključuje cjeloviti sistematski pregled jednog godišnje u vrhunskim poliklinikama diljem Hrvatske. Na vama je samo da odaberete onu koju želite.

Bez čekanja na preglede i pretrage

Najnoviji podaci Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje donose poražavajuću statistiku o broju pacijenata na listama čekanja. Na pregled ili dijagnostički postupak u Hrvatskoj čeka čak oko 865 tisuća ljudi, a svoj termin u prosjeku mogu očekivati tek više od 5 mjeseci nakon upisivanja. Želite li zaobići dugo čekanje, a potrebne medicinske usluge zatražiti i ostvariti odmah kad su vam doista potrebne, polica dodatnog osiguranja je rješenje na koje možete računati. Jednostavniji i brži je i proces samog naručivanja jer ga možete obaviti putem interneta ili telefonom.

Čekanje na red
Uz dodatno zdravstveno osiguranje nema dugih čekanja na preglede

Pristupačnija skupa dijagnostika

Prednost dodatnih zdravstvenih osiguranja je i u njihovoj prilagodljivosti. Kako biste svoju policu dodatnog osiguranja mogli prilagoditi vlastitim željama i potrebama, imate mogućnost birati između različitih programa i paketa pokrića. Ovisno o tome što odaberete, na raspolaganju možete imati brojne specijalističke i kontrolne preglede te laboratorijske i dijagnostičke pretrage u više od 200 poliklinika i bolnica diljem zemlje.

Istražite programe i pokrića dodatnog zdravstvenog osiguranja i cijenu već danas i pokrenite zdravu promjenu u svom životu!

 

Sadržaj djelomično preuzet sa www.zivjeti-bolje.hr.
05. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 6 min.
Drugačiji pogled na osiguranje imovine

Zašto je osiguranje imovine važno, od čega se njime štitimo i koliko nas to može koštati teme su koje obrađujemo na jednostavan i zanimljiv način na našem blogu. Međutim, što bolje može potaknuti na razmišljanje i predočiti prednosti od dobre kampanje? Ako vas zanima priča o našoj novoj kampanji, kako je nastala i na kojim je idejama stvorena, čitajte dalje…

Više
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...