Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

PoKRENI - najbolji projekt iz Hrvatske na području sportskih sponzorstava

20.11.2017.
PoKRENI proglašen najboljim projektom iz Hrvatske na području sportskih sponzorstavaProjekt PoKRENI na SPORTO konferenciji u Portorožu u Sloveniji dobio je priznanje za najbolji hrvatski projekt na području sportskih sponzorstava

Projekt PoKRENI, kojeg više od tri godine provodi osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d., na SPORTO konferenciji održanoj 16. studenog u Portorožu u Sloveniji, dobio je priznanje za najbolji hrvatski projekt na području sportskih sponzorstava. Time se PoKRENI izravno kvalificirao na natjecanje koje organizira European Sponsorship Association (ESA) za nagradu »Best of Europe« u kategoriji najbolji sponzorskih projekata u Europi.


Nagrade SPORTO savršeno ilustriraju sposobnost brendova, nositelja prava i agencija da ostvare strateške ciljeve kompanije u regiji kao i da postanu najbolji primjeri iz prakse u tom području. Raspon, iz cijele Adria regije, obuhvaća integrirane programe koji snažno povezuju brend s fanovima uvezujući strast prema globalnom sportu s lokalnim aktivnostima, od kampanja zdravog življenja pa sve do poticanja direktne prodaje, targetirajući sve dobne skupine – od vrlo mlade pa sve do starije i zrelije publike.

„Cilj naše inicijative PoKRENI jest zaista ono što i samo ime govori – pokrenuti, bilo da se radi o pokretanju nekoga da čini dobro za sebe, pokretanju na ostvarenje snova, ostvarenje ciljeva odnosno pokretanju pozitivne promjene na koji god način možemo i znamo. Stoga je priznanje struke na regionalnoj razini za nas veliko postignuće koje nam pokazuje da idemo u dobrom smjeru i pokreće nas da i dalje ulažemo u sport i aktivnosti kojima pridonosimo dobrobiti i pojedinaca, ali i čitave zajednice“, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing u GRAWE Hrvatska d.d.

Prijave u svim kategorijama SPORTO nagrada pregledane su i ocijenjene prema unaprijed definiranim kriterijima u bliskoj suradnji s ESA (European Sponsorship Association), međunarodnim stručnim vijećem na čelu s predstavnikom ESA-e, Tobyjem Hesterom. 

 

Više o inicijativi:

PoKRENI je inicijativa nastala s ciljem pokretanja promjena i poticanja na usvajanje zdravih navika koje su temelj za kvalitetniju budućnost svakog pojedinca. Putem ovih aktivnosti, GRAWE Hrvatska d.d. želi ojačati svijest javnosti o potrebi prevencije raznih bolesti te potaknuti građane na bavljenje fizičkom aktivnošću (trčanjem), odnosno na stjecanje zdrave navike koja će im pomoći u prevenciji određenih stanja i bolesti, ali i u očuvanju zdravlja.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kontakt za medije:

Sanja Gržetić, dipl.oec.
Voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing
sanja.grzetic@grawe.hr

Iva Naglić-Dolić, mr. sc.
Voditeljica Grupe za korporativne komunikacije  i marketing
iva.naglic-dolic@grawe.hr

Morana Stričić, mag.novinarstva
Odjel za korporativne komunikacije i marketing
morana.stricic@grawe.hr

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...