Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

GRAWE odabrao tri najbolja rješenja poslovnog slučaja u sklopu Case Study Competition natjecanja

19.06.2018.
Case Study Competition natjecanjaCase Study Competition natjecanja

Nakon više od 2 mjeseca od samog početka ovogodišnjeg Case Study Competition natjecanja odabrani su pobjednici za sve poslovne slučajeve. GRAWE Hrvatska d.d. ove se godine prvi put predstavilo studentima kroz svoj poslovni slučaj „PoKRENI promjenu jer promjena kreće od tebe“ kojem je cilj bio potaknuti mlade ljude na razmišljanje i promjenu percepcije o osiguranju s iznalaženjem rješenja upravo za tu, mlađu generaciju potencijalnih osiguranika.

Sva poslana rješenja oduševila su temeljitim pristupom, detaljno provedenim primarnim i sekundarnim istraživanjem tržišta te svježim i kreativnim prijedlozima.

Iznimno nam je zadovoljstvo biti dio ovog projekta jer smo ostvarili odličnu suradnju sa studentima koji su pokazali izvrsne prezentacijske i komunikacijske vještine, ali i imali priliku praktično prikazati svoja znanja stečena na fakultetu. Posebno nam je drago što smo dobili uvid u način razmišljanja mlade populacije o osiguravateljnoj industriji općenito, a onda i njihovu percepciju GRAWE-a“, rekla je Sanja Gržetić, voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing u GRAWE Hrvatska d.d.

U finalnom krugu svoje je prezentacije održalo čak 8 timova. Nakon poslušanih izlaganja, izabrana su tri najbolja tima s najkreativnijim rješenjima i prijedlozima koji su osvojili i vrijedne nagrade: 10.000 kuna za prvo mjesto, 5.000 kuna za drugo i 3.000 kuna za treće mjesto. Uz novčane nagrade, studente su dobili i mogućnost prakse u GRAWE Hrvatska d.d.

 

Tri pobjednička tima su:

Osvojeno 1. mjesto: Ivan Josipović i Zlatko Sirovina

Osvojeno 2. mjesto: Andrea Brezović, Lucija Capan, Stjepan Cutvarić i  Maja Šuman

Osvojeno 3. mjesto: Luka Mikić i Martina Mikić

Čestitamo pobjednicima!

 

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...