Sadržaj
GRAWE HRVATSKA D.D.
Vrijednosti koje živimo

Sigurnost, pouzdanost, stabilnost, odgovornost i tradicija neke su od vrijednosti koje njegujemo od početka našeg poslovanja. One su utkane u svakodnevne odnose s našim korisnicima, poslovnim partnerima i zaposlenicima. O vrijednostima koje njegujemo i živimo u GRAWE Hrvatska d.d. ovise i naši ciljevi, naš profesionalni i osobni razvoj i rast i sukladno tome rast poduzeća.

Predanošću, profesionalnošću i odgovornim pristupom poslu gradimo i njegujemo povjerenje koje nam daju naši korisnici, prepuštajući nam brigu za sigurnost svojih najvećih vrijednosti. Vjerujemo kako je upravo takav pristup zaslužan što nam povjerenje poklanja više od 100.000 osiguranika, od kojih su neki uz GRAWE od samih njegovih početaka.

GRAWE korporativne vrijednosti

Ikona sata
Tradicija

Već 26 godina u Hrvatskoj

Stabilnost
Stabilnost

Jedan smo stabilnijih osiguravatelja u regiji i Hrvatskoj

Odgovornost
Odgovornost

Odgovorno pristupamo svakom korisniku i svim zadacima

Pouzdanost

Vaš smo pouzdan partner

Tim
Tim

Svatko od nas doprinosi uspjehu velikog GRAWE tima

Povjerenje
Povjerenje

Gradimo povjerenje s našim korisnicama

Što nas čini posebnima?

POKREĆEMO - Proaktivni smo, energični, naš je stav pozitivan! Znamo da se uspjeh ne događa slučajno. Potrebni su talent, entuzijazam, marljiv rad i volja da se učini prvi korak. Potičemo ljude oko sebe, kolege i korisnike da učine promjenu - da za sebe i svoju okolinu svakodnevno rade male i velike stvari koje čine život ljepšim.

 

PONOS – Ponosni smo što smo kompetentni, iskreni, hrabri i odvažni. Postavljamo si izazovne ciljeve i u svemu što radimo težimo izvrsnosti. Ponosni smo na svoje i uspjehe svojih kolega, na poduzeće u kojem radimo, na način kako radimo te na ciljeve koje zajedno ostvarujemo.

 

SNOVI - Snovi nas oblikuju i čine onim što jesmo. Mogu biti mali, veliki, realni ili teško ostvarivi, ali za nas su neprocjenjivo važni jer govore o vrijednostima koje nas ispunjavaju. Mi vjerujemo kako je osiguranje najbolji način da ih se zaštiti i sačuva.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...