Sadržaj
GRAWE Hrvatska d.d.
GRAWE HRVATSKA D.D.
Upoznajte našu filozofiju

Poslovnu filozofiju temeljimo na tradiciji i dugoročnom planiranju budućnosti. Stalno podižemo svijest o važnosti zaštite svih životnih vrijednosti, a kroz različite aktivnosti osvještavamo dobre navike, poput štednje i zdravog života. Sigurnost, pouzdanost, stabilnost, odgovornost i tradicija neke su od vrijednosti koje njegujemo. One su utkane u naše svakodnevne odnose s korisnicima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Financijska sredstva ulažemo oprezno i sigurno, zbog čega u svakom trenutku možemo podmiriti sve obveze iz ugovora o osiguranju. Ponosimo se brzom i korektnom isplatom šteta. U 25 godina postojanja svake smo godine pripisali dobit korisnicima po policama životnog osiguranja, što je najbolji dokaz pozitivnog i stabilnog osiguranja. Naše je poslovanje usmjereno na pružanje usluga fizičkim osobama te malim i srednjim poduzećima svih vrsta djelatnosti.

Razvojem prodajne mreže po čitavoj Hrvatskoj omogućujemo kvalitetna radna mjesta velikom broju zaposlenika i potičemo zapošljavanje i razvoj gospodarstva i u manjim sredinama. Trenutno poslujemo u 64 ureda diljem Hrvatske i zapošljavamo gotovo 700 zaposlenika.

GRAWE HRVATSKA d.d.

GRAWE Hrvatska u brojkama

190
Godina tradicije
25
Godina u Hrvatskoj
64
Ureda diljem Hrvatske
≈ 700
Zaposlenih
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...