Sadržaj
PUTNO OSIGURANJE: GRAWE TOUR
Putujete u točno određenom terminu ili više puta unutar jedne godine?

Putovanja i njihova trajanja mogu biti različita. Kada znate da na putovanje idete u točno određenom terminu jednostavno ugovorite putno osiguranje GRAWE TOUR, no ako tijekom godine često putujete nema potrebe da za svako pojedinačno putovanje ugovarate novu policu putnog osiguranja.

Za Vas koji puno putujete tijekom godine bilo zbog posla ili u slobodno vrijeme dovoljna je samo jedna polica koja pokriva sva Vaša putovanja – GRAWE TOUR MULTI TRIP. Vrijedi za neograničen broj putovanja unutar jedne godine, od kojih svako može trajati do maksimalno 45 dana.

 


GRAWE TOUR polica putnog osiguranja uvijek uz Vas, 24 sata dnevno!

Policu putnog osiguranja ne morate doslovno nositi uz sebe cijelo vrijeme, no svakako je dobro da kopiju pohranite u svoj telefon, zapišete broj GRAWE TOUR servisnog centra i broj Vaše police kako bi u svakom trenutku, za slučaj potrebe imali sve potrebno pri ruci. Ne zaboravite da možete tražiti povrat troškova i nakon putovanja, no svakako je bitno da kada zatrebate pomoć obavezno nazovete servisni centar.

Koje su prednosti godišnjeg putnog osiguranja GRAWE TOUR MULTI TRIP?

Godišnje putno osiguranje idealno je za sve one koji znaju da će u godini putovati više puta. Stoga bi o njemu svakako trebali razmišljati ukoliko često poslovno putujete, jednostavno obožavate putovati i to je Vaša vrsta hobija ili imate člana obitelji koji studira u inozemstvu i kojeg posjećujete. U tom slučaju dovoljna je samo jedna polica za sva ta Vaša putovanja ukoliko je trajanje svakog tog putovanja do maksimalno 45 dana. Uz to, osim za sebe, možete je ugovoriti i za članove svoje obitelji ukoliko uvijek ili povremeno putuju s Vama. Ugovorite GRAWE TOUR MULTI TRIP policu putnog osiguranja i mirni ste čitavu godinu*

*360 dana

Nakon nastupa osiguranog slučaja obratite se GRAWE TOUR servisnom centru.

GRAWE TOUR servisni centar (0-24h) +43 1 525 036 236

Prednosti

Ikona sata
GRAWE TOUR servisni centar dostupan 24 sata dnevno

Hitna medicinska pomoć

Ikona injekcije
Pokriće za akutna stanja kroničnih bolesti

Ikona zrakoplova
Medicinska evakuacija koja, po potrebi, uključuje zrakoplov ili helikopter

Dodatno osiguranje od otkaza putovanja

Dodatno pokriće privatne odgovornosti za slučaj kada Vi prouzročite štetu

Ikona dva trkača
Pokriće za vrijeme rekreativnih aktivnost na putovanju

Ikona zelenog kofera
Povrat troškova u slučaju gubitka ili uništenja prtljage

Primjeri slučajeva u kojima ste osigurani policom GRAWE TOUR

Razboljeli ste se netom prije putovanja i morate ga otkazati. Preuzimamo sve troškove otkazivanja putovanja.

Na godišnjem odmoru unajmili ste vozilo, doživjeli nezgodu i morate na operaciju. Preuzimamo troškove liječenja, lijekova i povratka kući.

Nakon sati leta, Vaš avion slijeće u zračnu luku, no bez Vaše prtljage. Ona stiže tek sljedeći dan. Preuzimamo troškove nastale uslijed kašnjenja Vaše prtljage.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...