Sadržaj
GRAWE CLASSIC

Klasično osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja

Upoznajte GRAWE CLASSIC osiguranje života.

Prije odabira osiguranja života važno je znati na koji način se želite osigurati te što možete očekivati. GRAWE CLASSIC program nudi Vam:
 

  1. zaštitu obitelji u slučaju smrti
  2. pravo na sudjelovanje u dobiti
  3. financijsku zaštitu i stabilnost
Što je pravo na sudjelovanje u dobiti ostvarenoj ulaganjem matematičke pričuve?
GRAWE Hrvatska d.d. za svaku poslovnu godinu razmatra mogućnost dodjele dobiti svojim korisnicima. Visina dobiti određuje se odlukom osiguravatelja, a pripisuje pojedinom osiguraniku temeljem ugovorenog cjenika, ugovorene osigurane svote, trajanja i proteklog trajanja osiguranja te dobi osiguranika. Dobit se pripisuje krajem osiguravateljne godine, a najranije po isteku druge osiguravateljne godine, ako su do tada podmirene sve dospjele premije. Pripisani udjeli u dobiti isplaćuju se istodobno s naknadom iz osiguranja (uključujući i otkup).
Gospođa se gleda u ogledalo, iza nje visi odjeća na vješalicama, a pored nje nakit
Životno-štedno osiguranje za jednu osobu
Za slučaj smrti kao posljedice nesretnog slučaja isplaćuje se dvostruka osigurana svota. Odgoda isplate osigurane svote i pripadajuće dobiti u slučaju smrti - pogodno za slučaj kad su korisnici osiguranja djeca. Pri plaćanju premije odjednom za cijelo trajanje, ugovara se veća osigurana svota.
Proširite zaštitu putem dodatnog osiguranja
U GRAWE programima osiguranja života imate mogućnost proširiti zaštitu putem dodatnog osiguranja prilagođenog Vašim potrebama. Uz ovaj program postoji mogućnost ugovaranja dodatnog osiguranja za trajnu invalidnost kao posljedicu nesretnog slučaja.
Doznajte više

Odaberite dodatno osiguranje koje Vam najviše odgovara:

GRAWE2GO

Dodatno osiguranje za slučaj smrti kao posljedice prometne nezgode

GRAWE TB

Osigurajte se za slučaj nastupa jedne od devet najčešćih teških bolesti (infarkt, karcinom, moždani udar, itd.). Osiguranje Vam omogućuje dodatna novčana sredstva za kvalitetnije liječenje.

2. liječničko mišljenje

Osigurajte si nepristranu medicinsku informaciju i dodatnu sigurnost dijagnoze te plan liječenja i preporuke. Povezujemo Vas s više od 8.000 renomiranih specijalista World Care centra za telemedicinu u Cambridgeu (Massachusetts, SAD).

UI11

Osiguranje obuhvaća osiguranje za trajnu invalidnost kao posljedicu nesretnog slučaja s progresijom. Svota osiguranja za trajnu invalidnost iznosi 11.000 EUR, a premija osiguranja se izračunava temeljem trajanja osiguranja i pristupne dobi osiguranika. Može se ugovoriti isključivo uz program G11.

U nastavku možete zatražiti informativni izračun, a za više informacija obratite nam se na: +385-(0)1-30-34-500
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...