Sadržaj
Automobilska osiguranja: GRAWE AUTO
Djelomično kasko osiguranje

Djelomično kasko osiguranje pruža Vam pokriće od određenih grupa rizika punog kasko osiguranja vozila.

Moguće kombinacije djelomičnog kasko osiguranja
Djelomični kasko - prirodne nepogode

Djelomično kasko osiguranje - prirodne nepogode pokriva štetu na vozilu od požara, poplave, oluje i tuče. To uključuje, primjerice, štetu uzrokovanu padom drveća na automobil ili prometnih znakova zbog oluje. Može se ugovoriti uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti ugovoreno u GRAWE, za osobna vozila i teretna vozila do 3,5 NDM.

 

Djelomični kasko - stakla i životinje

Djelomični kasko osiguranje – stakla i životinje pokriva štete na vozilu od loma i oštećenje standardno ugrađenih stakala na vozilu, osim stakala na svjetlima i zrcalima, kao i šteta na vozilu koja je izravno nastala sudarom s divljači ili domaćim životinjama u trenutku sudara.

Djelomični kasko – parking

Djelomično kasko osiguranje – parking pokriva štetu na vozilu uslijed oštećenje ili uništenje osobnog vozila koje na njemu prouzroči nepoznato motorno vozilo ili pad snijega i ledenih svijeća s krova za vrijeme dok je vozilo bilo zaustavljeno ili parkirano.

Djelomični kasko – parking može se ugovoriti uz puni kasko ugovoren u GRAWE, za osobne vozila

Djelomični kasko – stakla

Djelomični kasko – stakla pokriva štete na vozilu od loma i oštećenje standardno ugrađenih stakala, osim stakala na svjetlima i zrcalima.

 

        Pogodnost:

     Isplaćena šteta po djelomičnom kasku ne utječe na kasko bonus i bonus po polici obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.

Ikona kalkulatora
Informativni izračun kasko osiguranja

Svakom korisniku pristupamo individualno. Zatražite informativni izračun kreiran prema Vašim potrebama!

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...