Sadržaj
20. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 6 min.

Znate li razliku između dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja?

Za razliku od obveznog zdravstvenog osiguranja dopunsko i dodatno osiguranje su vrste dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja koje se ugovaraju prema individualnim potrebama te svojim korisnicima nude dodatne prednosti i pogodnosti.
GRAWE dobrovoljno dodatno zdravstveno osiguranjeZaštitite svoje zdravlje uz redovite preventivne preglede!

Dopunsko zdravstveno osiguranje
 

Dopunsko osiguranje kao nadopuna obveznog zdravstvenog osiguranja predstavlja prvi nivo dodatnih pogodnosti svojim korisnicima. Kao vrsta dobrovoljnog osiguranja ono pokriva troškove sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite osiguranika tzv. participacije prilikom korištenja svih vrsta zdravstvene zaštite. To se odnosi na bolničko i ambulantno liječenje, specijalističke stomatološke usluge, B listu lijekova, dijagnostičke obrade u bolnici, ortopedska pomagala, fizikalne rehabilitacije u kući i liječenja u inozemstvu.

 

GRAWE dobrovoljno dodatno zdravstveno osiguranje
Brigu o zdravlju stavite na prvom mjestu!

Dodatno zdravstveno osiguranje
 

Dodatno zdravstveno osiguranje je dobrovoljno zdravstveno osiguranje koje korisnicima omogućava višu razinu zdravstvene zaštite s mnogim prednostima. Uz korištenje usluga sistematskih i specijalističkih pregleda te brojnih drugih zdravstvenih usluga kvalitetne zdravstvene zaštite u odabranim ustanovama i najboljim privatnim poliklinikama, bez uputnica, lista čekanja i dodatne papirologije, samo su neke od prednosti dodatnog zdravstvenog osiguranja.

GRAWE dobrovoljno dodatno zdravstveno osiguranje
Uz današnju modernu medicinu, deseci nekad neizlječivih bolesti danas se lako saniraju.

Ističući važnost brige za vlastito zdravlje GRAWE Hrvatska d.d. je pripremilo brojne programe dobrovoljnog dodatnog zdravstvenog osiguranja koje je prilagodilo potrebama svojih korisnika.

Ono što je za istaknuti su prije svega brzo dostupne medicinske usluge visoke kvalitete u najboljim zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske u obliku specijalističkih i kontrolnih pregleda, dijagnostičkih obrada, dodatne financijske sigurnosti u slučaju operacija ili boravka u bolnici i to uz jednostavnu proceduru naručivanja online prijavom ili telefonskim pozivom.


Jeste li vi već stavili svoje zdravlje na prvo mjesto?

Pročitajte više o GRAWE programima dobrovoljnog dodatnog zdravstvenog osiguranja.

16. listopada 2020 ― Vrijeme čitanja 7 min.
Izbjegnite najčešće ozljede u kućanstvu

Iako je dom naša mirna luka i mjesto za koje volimo reći da je najsigurnije na svijetu, u istom trenutku je to i mjesto na kojem su ozljede jako česte. Godišnje se tako u Europi više od 70 % nezgoda dogodi baš u kućanstvima.

Više
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...