Sadržaj
Zeleni GRAWE rokovnik na drvenom stolu
POSAO U GRAWE-U
Stručni odjeli

GRAWE zaposlenici podrška su u poslovanju s našim korisnicama

 

Ekonomisti, pravnici, psiholozi, matematičari, jezičari, informatičari… sve su to naši zaposlenici, stručnjaci u brojnim odjelima koji pružaju podršku u poslovanju s našim korisnicima. Od kreiranja inovativnih proizvoda osiguranja do procesa procjene i isplate šteta. 

U GRAWE Hrvatska d.d. cijenimo predanost, proaktivnost i kreativnost prilikom obavljanja zadataka - to su ključne vrijednosti koje našu tvrtku čine uspješnom. Zato našim zaposlenicima pružamo mogućnost usvajanja novih stručnih znanja, kako bi se cijelo vrijeme profesionalno razvijali.

Želiš se priključiti našem timu?

 Provjeri ponudu poslova na:  

Nova znanja kroz GRAWE Akademiju
GRAWE Akademija pomaže našim zaposlenicima da usvoje nova znanja, vještine i kompetencije. Teme edukacija se nadopunjuju, povezuju i nadograđuju, što daje zaokružen pristup školovanju.
Zajedničke vrijednosti kroz GRAWE Academy International
Akademija se nalazi u Grazu, a edukacija se provodi u svim zemljama tvrtki kćeri GRAWE Grupe. Tko na razini koncerna promičemo zajedničke vrijednosti i radimo na strateškom razvoju ljudskih potencijala.
Troje ljudi se dodiruje šakama, kao tim,iznad radnog stola na kojem su papiri i razne bočice
Prednosti rada u GRAWE Hrvatska d.d."
Podrška na svakom koraku
Individualni razvojni programi kroz seminare, radionice i svakodnevnu podršku pomažu našim zaposlenicima da se profesionalno razvijaju.
Vlastita knjižnica i stručna literatura
GRAWE knjižnica ima više od 300 publikacija s područja ekonomije, prava, menadžmenta te psihologije i osobnog razvoja, a na raspolaganju je svakom našem zaposleniku.
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...