Sadržaj
Zeleni GRAWE rokovnik na drvenom stolu
POSAO U GRAWE-u
Prodavač osiguranja

Prodavači osiguranja su tu kako bi pružili sve potrebne informacije.

Oni su prvi kontakt s korisnicima, osobe od povjerenja kojima stranke dopuštaju da ih informiraju. Najvažniji i najčešći način sklapanja police upravo je kroz direktan kontakt s našim prodavačima. GRAWE prodavači su osobe od povjerenja, stručni, visokokvalificirani sugovornici s izvanrednim prilikama za napredak, na tržištu koje raste i ima budućnost.

GRAWE prodavači osiguranja analiziraju osobne situacije, prepoznaju rizike i predlažu rješenja za osiguranje od rizika. Oni vode brigu o pravnim i fizičkim osobama u različitim životnim situacijama.

Želiš se priključiti našem timu?

 Provjeri ponudu poslova na:  

Nova znanja kroz GRAWE Akademiju
GRAWE Akademija pomaže našim zaposlenicima da usvoje nova znanja, vještine i kompetencije. Teme edukacija se nadopunjuju, povezuju i nadograđuju, što daje zaokružen pristup školovanju.
Zajedničke vrijednosti kroz GRAWE Academy International
Akademija se nalazi u Grazu, a edukacija se provodi u svim zemljama tvrtki kćeri GRAWE Grupe. Tko na razini koncerna promičemo zajedničke vrijednosti i radimo na strateškom razvoju ljudskih potencijala.
Troje ljudi se dodiruje šakama, kao tim,iznad radnog stola na kojem su papiri i razne bočice
Prednosti rada u GRAWE Hrvatska d.d.
Podrška na svakom koraku
Individualni razvojni programi kroz seminare, radionice i svakodnevnu podršku pomažu našim zaposlenicima da se profesionalno razvijaju.
Vlastita knjižnica i stručna literatura
GRAWE knjižnica ima više od 300 publikacija s područja ekonomije, prava, menadžmenta te psihologije i osobnog razvoja, a na raspolaganju je svakom našem zaposleniku.
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...