Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

Novi GRAWE ured u Splitu

19.08.2020.

Na pristupačnoj i atraktivnoj lokaciji, u ulici Poljička 28b, GRAWE je otvorio svoj novi regionalni ured u Splitu. Otvaranje modernog i prostranog ureda u kojem će korisnici moći dobiti sve usluge vezane uz osiguranje logičan je slijed strategije poslovanja u kojoj je iskustvo i zadovoljstvo korisnika i zaposlenika visoko na ljestvici prioriteta poduzeća.

U regionalnom uredu postojeći i budući korisnici moći će, vrlo brzo i jednostavno, dobiti sve informacije o osiguranju, ugovarati nova osiguranja ili raditi izmjene po postojećim policama, prijavljivati svoje štete i slično, a također će poslužiti i za poslovne sastanke i ugovaranje poslovnih suradnji.

Ured na novoj lokaciji posluje od srpnja, kada je s radom prestao dosadašnji regionalni ured na adresi Sinjska 5. Drugi GRAWE ured u Splitu, na adresi Lička 2 nastavlja s poslovanjem kao i do sada.

Radno vrijeme ureda u Poljičkoj 28b u Splitu je od ponedjeljka do petka od 7:30h do 17h te petkom od 7:30h do 14h.

PODSJEĆAMO!
S obzirom na trenutnu situaciju s COVID-19 podsjećamo da veliki dio svojih zahtjeva korisnici mogu odraditi iz sigurnosti svoga doma, brzo i jednostavno – online i telefonski:

Za informacije i promjene po policama korisnici mogu besplatno zatražiti ugovaranje e-komunikacije slanjem osobne iskaznice i OIB-a na info@grawe.hr

Za plaćanje premije korisnicima je na raspolaganju WSPAY link za sigurno plaćanje i plaćanje Internet bankarstvom.

Štete korisnici mogu prijaviti, 0-24h, brzo i sigurno:

Na raspolaganju je za sve upite i pomoć i GRAWE Odjel za korisnike na 072 300 301 ili info@grawe.hr.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...