Sadržaj
GRAWE NEWSROOM

Svečanom proslavom GRAWE obilježilo 25 godina u Hrvatskoj

18.05.2018.
Svečanom proslavom GRAWE obilježilo 25 godina u HrvatskojSvečanom proslavom koja se održala 17. svibnja u Kući za umjetnost i ljude „Lauba“ u Zagrebu, GRAWE obilježilo 25 godina svog djelovanja na hrvatskom tržištu osiguranja

Svečanom proslavom koja se održala sinoć, 17. svibnja u Kući za umjetnost i ljude „Lauba“ u Zagrebu, osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. obilježilo je 25 godina svog djelovanja na hrvatskom tržištu osiguranja. Proslavu je svojim dolaskom uveličao austrijski veleposlanik u Hrvatskoj, Nj. E. g. Andreas Wiedenhoff, a goste je, nakon službenog dijela, zabavljao najpoznatiji hrvatski saksofonist, Igor Geržina uz pratnju diva Vande Winter i Zdenke Kovačićek.

U službenom izlaganju predsjednici Nadzornih odbora GRAWE Grupe i GRAWE Hrvatska d.d., Dr. Franz Harnoncourt-Unverzagt, dr. Philipp Meran, dr. Othmar Ederer te predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska d.d., g. Igor Pureta, osvrnuli su se na najznačajnije trenutke 190 godina duge tradicije matične kuće te 25 godina GRAWE-a u Hrvatskoj. Podsjetimo, GRAWE Hrvatska d.d. najuspješnija je tvrtka kćer GRAWE koncerna koja je u svih 25 godina, svake godine ostvarila i pripisala dobit svojim osiguranicima. Osim toga, GRAWE Hrvatska d.d. ima najveću matematičku pričuvu na hrvatskom tržištu osiguranja koja iznosi gotovo 2,5 milijarde kuna te četiri puta veću razinu solventnosti društva od zakonom propisane (405,7 posto).

Uspjeh našeg poduzeća počiva na čvrstim temeljima koji su protkani vrijednostima koje njegujemo, bogatim iskustvom kojeg dijelimo unutar našeg koncerna te tradicijom matične kuće. Međutim, najveći je doprinos naših zaposlenika koji sve to žive i koriste na pravi način kako bi našim strankama pružili sigurnost, stabilnost i izgradili povjerenje“, rekao je predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska d.d., g. Igor Pureta.

U 25 godina postojanja na hrvatskom tržištu GRAWE je učinilo pozitivan pomak u društvu, od povećanja razina financijske pismenosti, preko povećanja svijest o zdravlju do značajnog poboljšanja socijalno osjetljivih pojedinaca u lokalnim zajednicama.

Ponosni smo što pokrećemo pozitivne promjene u našoj okolini zahvaljujući trudu i radu svih zaposlenika u GRAWE-u. Zajedništvo i dijeljenje istih vrijednosti omogućuje nam da dio sredstava vratimo u zajednicu i utječemo pozitivno na poboljšanje života u njoj kroz projekte korporativnog volontiranja i donacija, da educiramo djecu i mlade na vrijeme o financijama i svojim znanjem i iskustvom pomognemo u stjecanju dobrih financijskih navika te, na kraju, ali ne manje važno, da iskoristimo svoju snagu da poruku o važnosti brige o zdravlju prenesemo do što većeg broja ljudi. Život, zdravlje i znanje naši su prioriteti u svakodnevnom radu“, dodao je g. Pureta.

Nakon službenog dijela, gosti su se zabavljali uz najveće evergreenove u izvedbi najboljeg hrvatskog saksofonista Igora Geržinu uz pratnju Zdenke Kovačićek i Vande Winter.

Na svečanoj proslavi okupili su se radnici GRAWE Hrvatska d.d., predstavnici GRAWE grupe, zemalja članica GRAWE grupe, članovi i predsjednici Uprava drugih osiguravajućih društava kao i predstavnici društvenog i gospodarskog života, medija te partneri i klijenti GRAWE Hrvatska d.d.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...