GRAWE karijera

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Znanje se isplati

 
 
Znanje se isplati

Neovisno o tome radi li se o početku karijere ili promjeni posla, specifična predznanja nisu preduvjet. Svakom našem novom zaposleniku, novaku u branši, omogućavamo vrhunsko školovanje za prodajnog predstavnika* u osiguranju. Kako bi izgradio uspješnu GRAWE karijeru, od prvog dana prolazi opsežnu i sustavnu obuku. 

U periodu od 18 mjeseci Vi ste kao naš novi zaposlenik optimalno pripremljeni za učinkovito obavljanje ovog posla, u teoretskom i praktičnom smislu. Vaš individualni razvojni program u okviru plana školovanja, koji obuhvaća seminare, radionice i svakodnevno praćenje 'on the job', ciljano Vam pruža podršku u odluci da kompetentno i sigurno vladate područjima osiguranja, prodaje i informatičkih alata.

Teorija i praksa se izmjenjuju; umijeće traži razumijevanje. Uz detaljno upoznavanje naših proizvoda i usluga, stječete znanja o najsuvremenijim informatičkim alatima koji Vam kasnije u radnoj svakodnevici olakšavaju rad s informacijama i sastavljanje ispravne ponude osiguranja. Vaši treneri za teme prodaje i vođenja prodajnog razgovora te za analize potreba kupaca i uvježbavanje prezentacijskih vještina iskusni su i uspješni profesionalci u prodaji osiguranja.

Između seminara, prodajni predstavnici rade na svom radnom mjestu, u uredu i na terenu. Od prvog trenutka Vas stručno i pažljivo prati voditelj prodajnog tima i korak po korak Vas upoznaje s novim radnim zadacima, zajedno s ostalim timskim kolegama.

* Isključivo radi bolje preglednosti i čitljivosti ovog teksta, prilikom označavanja osoba koristi se samo jedan gramatički rod. U svakom slučaju, sve navedeno odnosi se na osobe oba spola (predstavnik / predstavnica i sl.)