Život

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

GRAWE programi životnih osiguranja:GRAWE SRETAN ŽIVOT

 
Uz GRAWE proizvode životnog osiguranja pružate financijsku zaštitu svojoj obitelji, a istovremeno štedite, bez dodatnih poreza!
 
GRAWE naknada za rođenje odnosno posvojenje djeteta


Kako biste se što lakše i mirnije pripremili na izazove koje vam život nosi, ugovorite osiguranje života i tako sebi i svojim najmilijima osigurajte ugodnu i bezbrižnu budućnost.


I ne samo to. Jeste li znali da se na policu životnog osiguranja ne odnosi porez na kamate na štednju u bankama? Čini nam se da bi to mogao biti dobar razlog da svoju ušteđevinu čuvate kroz policu osiguranja. A istovremeno ste zaštitili puno vrjedniju stvar – život, odnosno budućnost Vaših najbližih u slučaju da Vam se nešto dogodi.

Zašto ugovoriti policu osiguranja života?

  • Financijska sigurnost – policom osiguranja života štitite sebe i obitelj za slučaj nezgode i bolesti koje mogu dovesti do invaliditeta, radne nesposobnosti ili smrti i time, uz ostalo, utjecati na obiteljske financije, što dodatno opterećuje ionako neugodnu situaciju.
  • Dugoročna i neoporeziva štednja – kroz policu životnog osiguranja postupno stvarate kapital za vremena kada se prihodi znatno smanjuju, na primjer za razdoblje mirovine ili kada su Vam potrebna sredstva za neke druge prilike, poput školovanja djece, kupnje automobila ili stana.
  • Dobit – kao korisnik životnog osiguranja ostvarujete pravo na sudjelovanje u dobiti društva, ukoliko je društvo u toj godini ostvari višak povrata od ulaganja. To znači da se sredstva koja ulažete „oplođuju”, a Vaša osigurana svota uvećava za pripisanu dobit* (ovisno o odabranom proizvodu osiguranja).
  • Financijska pomoć – za vrijeme trajanja osiguranja možete zatražiti pozajmicu na temelju otkupne vrijednosti i tako prebroditi neplanirane, financijski zahtjevne, situacije. Do potrebnih sredstava dolazite u svega nekoliko dana, bez jamaca, naknada i  troškova  javnog bilježnika.
  • Instrument garancije – polica životnog osiguranja može Vam služiti i kao sredstvo, odnosno instrument garancije prilikom traženja i odobravanja kredita (vinkulacija).


*Pravo na sudjelovanje u dobiti ostvaruje se svake godine ukoliko GRAWE Hrvatska d.d. ostvari višak povrata od ulaganja. Ako nije ostvaren višak te godine se ne pripisuje dobit. Stvarni iznos osigurane svote s pripisanom dobiti ovisit će o stvarnom ostvarenom prihodu od ulaganja u godinama trajanja Vašeg ugovornog odnosa kao i o odlukama Uprave društva o pripisu dobiti. Od početka svog poslovanja (od 1993. godine kada je društvo registrirano u Hrvatskoj) GRAWE Hrvatska d.d. svake je godine ostvarilo i pripisalo dobit svojim osiguranicima.