GRAWE odgovornost

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Osiguranje od odgovornosti:GRAWE ODGOVORNOST

 
 

  • Odgovornost iz posjeda objekta i zemljišta - osiguravatelj nadoknađuje štetu koju osiguranik može prouzročiti trećim osobama iz posjedovanja, upravljanja, nadzora, opskrbe, čišćenja, rasvjete i održavanja osiguranog objekta uključujući objekte i uređaje koji se nalaze na ili u njima kao što su dizala, postrojenja za grijanje i hlađenje, bazeni za kupanje, dječja igrališta i vrtni nasadi.

  • Osiguranje odgovornosti iz djelatnosti - osiguravatelj nadoknađuje štetu koju osiguranik može prouzročiti trećim osobama na temelju izvan-ugovorne odgovornosti iz posjeda i upotreba svoje gospodarstvene opreme, posjeda objekta i zemljišta, rizika odgovornosti za kvalitetu proizvoda. Ako se posebno ugovori, pokriće se može proširiti i na druge rizike predviđene našim tarifama, kao što je npr. osiguranje odgovornosti prema vlastitim radnicima.

  • Odgovornost iz posjeda životinja - predmet osiguranja je odgovornost iz posjedovanja i držanja kućnih, jahaćih i životinja za vuču. Osiguranjem su obuhvaćeni svi osigurani slučajevi nastali na području Europe ili jedne od izvaneuropskih sredozemnih država. Dodatno je moguće ugovoriti prošireno pokriće za cijeli svijet.

  • Odgovornost privatnih iznajmljivača soba odnosno apartmana - osiguravateljno pokriće se odnosi na štete na osobama (smrt, povrede tijela ili zdravlja) i materijalne štete (oštećenje ili uništenje stvari trećih osoba) uslijed obavljanja djelatnosti privatnog iznajmljivanja soba i apartmana. Ukoliko se posebno ugovori, osiguravateljno pokriće se odnosi i na uslugu pružanja usluge doručka, ručka i večere.