GRAWE Hrvatska d.d.

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Misija i vizija GRAWE Hrvatska d.d.

 
 

Misija
Mi smo osiguranje koje vodi računa o Vašim potrebama i pouzdan smo partner u zaštiti Vaših vrijednosti.


Vizija

Želimo biti osiguranje koje kontinuirano raste, razvija se i teži tome da postane prvi izbor pri odabiru osiguranja.
Želimo biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti. Želimo biti dostupni svim korisnicima, poželjan poslodavac našim zaposlenicima i poslovati kao društveno odgovorno poduzeće koje osluškuje i razumije potrebe zajednice u kojoj postojimo i radimo.

Kako bismo ostvarili našu misiju i viziju, u svemu što radimo, vodimo se korporativnim vrijednostima:

  • SNOVI - Snovi nas oblikuju i čine nas onim što jesmo. Mogu biti mali, veliki, realni ili teško ostvarivi, ali za nas su neprocjenjivo važni jer govore o vrijednostima koje nas ispunjavaju. Mi vjerujemo kako je osiguranje najbolji način da ih se zaštiti i sačuva.

  • POKREĆEMO - Proaktivni smo, energični i naš je stav pozitivan! Uspjeh se ne događa slučajno. Za njega su potrebni talent, entuzijazam, marljiv rad i volja da se učini prvi korak. Potičemo ljude oko sebe, kolege i vanjske korisnike, da učine promjenu - da za sebe i svoju okolinu svakodnevno rade male i velike stvari koje život čine ljepšim!

  • PONOS – Ponosni smo što smo kompetentni, iskreni, hrabri i odvažni. Postavljamo si izazovne ciljeve i u svemu što radimo težimo izvrsnosti. Ponosni smo na svoje i uspjehe svojih kolega, na poduzeće u kojem radimo, na ono što i kako radimo te na ciljeve koje zajedno ostvarujemo. Iznimno smo ponosni na 24 godine postojanja u Hrvatskoj.

  • ODGOVORNOST – Odgovorno pristupamo svim zadacima i svakom korisniku. Komuniciramo otvoreno i bez skrivenih namjera, kako u direktnom kontaktu s korisnicima (internim i eksternim), tako i u promoviranju naših usluga i rješavanju šteta. Aktivno slušamo, dajemo i primamo povratne informacije. Beskompromisno ispunjavamo dana obećanja. Briga i o najsitnijem detalju čini sve što radimo drugačijim i boljim.

  • POUZDANOST - Svojom predanošću, profesionalnošću i odgovornim pristupom poslu opravdavamo povjerenje koje nam daju ljudi oko nas prepuštajući nam brigu za sigurnost svojih najvećih vrijednosti. Pouzdan smo partner jedni drugima i korisnicima naših usluga i znamo da se jedni na druge možemo osloniti s potpunim povjerenjem. Svoj odnos temeljimo na povjerenju.

  • TIM – Svatko je od nas različit, jedinstven i neponovljiv, ali svatko od nas sa svojim znanjima i osobnostima doprinosi uspjehu velikog GRAWE tima. Međusobno se poštujemo. Učimo iz iskustva drugih i kontinuirano rastemo i razvijamo se. Uvjereni smo da samo u suradnji s kolegama iz svog ili drugih timova, možemo ostvariti i osigurati bolju budućnost za sve!

  • TRADICIJA – Iza nas stoje snaga te stoljećima stjecano znanje i iskustvo naše matične kuće koja posluje u 13 zemalja regije. Iza nas je i 24 godine uspješnog poslovanja u Hrvatskoj. Mnogi od nas uz GRAWE u Hrvatskoj su od samih početaka i svjedoci su kontinuiranog rasta i razvoja poduzeća s kojim danas živimo i za čiji smo uspjeh i mi zaslužni.

  • STABILNOST–Zasigurno smo jedan od najstabilnijih osiguravatelja u regiji i Hrvatskoj. Svojom poslovnom politikom uspjeli smo i u kriznim godinama rasti, razvijati se i biti pouzdan partner korisnicima i nama, zaposlenicima. Redovito ispunjavamo sve svoje financijske obaveze i svi koji s nama posluju znaju da bez straha mogu na to računati.


Svrha
Vizija koju dijelimo u GRAWE Hrvatska d.d. jest kontinuirani razvoj poduzeća nacionalnog dosega sposobnog ući na svako tržište unutar tog dosega i stvaranje natprosječnog, stalnog i dugoročnog rasta prodaje usluga ponudom potpunog programa visokokvalitetnih osiguravateljskih proizvoda koji daju sigurnost našim korisnicima.
Naša misija je stjecanje vodeće pozicije u osiguranju života i stjecanje vodeće pozicije u osiguranju neživota te ostvarenja adekvatne dobiti našim dioničarima. Dobit je potrebna za opstanak i rast poduzeća i krajnje je mjerilo efikasnosti pružanja usluga našim korisnicima.

Standardi
Mi smo tim i odnosimo se jedni prema drugima s povjerenjem i poštovanjem, a naše su usluge rezultat naših krajnjih napora. Radi zadovoljenja potreba vanjskih i unutarnjih korisnika kvaliteta i unapređenje naših usluga naš su glavni prioritet. Težimo savršenstvu i vrijednosti onoga što radimo.
 
Strategija
Razvijanjem pristupa da je korisnik najvažniji, angažiranošću zaposlenih i neprestanim usavršavanjem, težimo stalnom povećanju tržišnog udjela, profitabilnosti i vrijednosti poduzeća.
Svjesni svoje odgovornosti prema društvu mi, uz poštivanje integriteta svakog pojedinca ili grupe, koristimo svoje mogućnosti pozitivnog pridonošenja procesima odlučivanja u gospodarskim, socijalnim, kulturnim i svim ostalim područjima društva oko nas.