Sadržaj
GRAWE NEWS
U nastavku pročitajte najnovije vijesti
gnm2024
Ove subote, vidimo se na Bundeku – povodom jubilarnog GRAWE noćnog maratona, očekuju te razne aktivnosti za sve uzraste koje počinju već od jutra!

Desetu godinu za redom, posljednju subotu u kolovozu čuvamo za GRAWE noćni maraton i druženje na Bundeku. Mnogima jedna od najdražih zagrebačkih utrka, pod ovogodišnjom temom „Starry, starry night“ inspiriranom poznatom slikom Zvjezdana noć Van Gogha, iz godine u godinu privlači stotine strastvenih trkača, kako profesionalaca tako i amatera, koji pod zvjezdanim nebom postavljaju vlastite rekorde i pomiču svoje granice – jer mnogima su baš ovo prvi kilometri koji će ih zaljubiti u trčanje. Jedne ljetne noći, mnogi su trkači baš tada pokrenuli svoju promjenu – hoćeš li ove godine to biti i ti? U uzbudljivoj atmosferi obilježavanja okruglog 10. GRAWE noćnog maratona, ove godine će sadržaj na Bundeku biti još bogatiji te se neće odvijati samo u noćnim satima. Saznaj što te sve očekuje!

Zabava, opuštanje i pripreme prije utrke!

Jutro će započeti GRAWE RELAX besplatnim tečajem yoge koji će voditi iskusna instruktorica Sara Ivanović. Dobro se istegnuti, zagrijati i opustiti važni su koraci u pripremama za utrku, ali trening yoge idealan je i za one koji neće trčati nego samo žele započeti dan svježe i puni energije. Yoga je prilagođena svim uzrastima i stupnjevima predznanja – donesi samo svoj yoga mat i dobru volju. Prijaviti se možeš ovdje:

Dok roditelji rade pozdrav suncu, oni malo mlađi kojima to još uvijek nije toliko zanimljivo mogu se zabaviti među šarenilom boja na dječjoj likovnoj radionici – GRAWE PAINT. Baš svi mališani su dobro došli ujutro na Bundek gdje će pokazati svoju kreativnost i sposobnost likovnog umjetničkog izražavanja uz vodstvo stručnih animatora. Nakon likovne radionice, mnogi od nas imat će razloga biti ponosni s novim umjetničkim djelima na zidu.

Iako još uvijek uživamo i upijamo baš svaku zraku sunca, a prognoza kaže da će nam se posrećiti i u subotu, 31. kolovoza, ipak time pozdravljamo ljeto i koračamo prema jeseni – a to znači i promjenu postavke ormara jer će u prvom planu uskoro biti toplija odjeća. Dok ormar pripremamo za nove modne kombinacije, po putu ćemo često pronaći i ono na što smo zaboravili, ne nosimo već godinama ili nam više ne pristaje. Inspirirani zelenim osvještavanjem, na Bundeku će biti organizirana i GRAWE RECYCLE radionica tekstila. Pod vodstvom znalaca – udahnite novi život tkanini.

A za kraj, u duhu zelene prirode, koju takvu želimo očuvati što duže – GRAWE ECO RUN plogging utrka poziva vas na zabavni spoj rekreacije (jogging) i čišćenja prirode (plocka upp). Sve što je potrebno su rukavice, vreće za smeće i želja za očuvanjem prirode jer svatko od nas svojim djelima i odlukama čini promjenu. Plogging nije natjecanje – hodaj, trči, joggiraj, šetaj – što god je tvoj stil i razina mogućnosti, ali pokušaj sakupiti što više smeća kojemu nije mjesta u prirodi.

Za GRAWE PAINT, GRAWE RECYCLE i GRAWE ECO RUN možeš se prijaviti ovdje:

GRAWE RELAX - Besplatna yoga by GRAWE (google.com)

GRAWE PAINT, GRAWE RECYCLE & GRAWE ECO RUN - https://forms.gle/yUXpqJU44sEpJXT7A

Raspored događanja:

  • 09:00 – 10:15 – GRAWE RELAX Yoga by Sara
  • 09:00 – 11:00 – GRAWE PAINT dječje likovne radionice – paint by numbers
  • 11:00 – 12:30 – GRAWE RECYCLE radionica recikliranja tekstila
  • 11:00 – 12:00 – GRAWE ECO RUN Plogging utrka
  • 17:00 – start utrke 4,2 km
  • 18:00 – 19:00 – dječje utrke
  • 19:00 – start utrka 1/2 maraton, 3/4 maraton i maraton
  • 19:15  – start utrke 1/4 Maraton

Vidimo se 31. kolovoza u slavljeničkom raspoloženju jubilarnog 10. GRAWE noćnog maratona na Bundeku. Dok se već sada preko 1000 trkača počinje zagrijavati i trči svoje posljednje pripremne kilometre, u nadi da će pobijediti prošlogodišnji vlastiti rezultat li možda nekoga iz, ako ti ove godine nisi jedan od trkača na stazi, pridruži se nekoj od ostalih jutarnjih radionica i zabavi se.

 

GRAWE NEWSROOM
Novosti i press kutak

U nastavku Vam donosimo najnovije vijesti, aktualne informacije i priopćenja za medije.

 

GRAWE Novosti - Opće informacije

Opće informacije

Saznajte sve aktualne novosti o GRAWE Hrvatska i GRAWE Grupi.
GRAWE Novosti - Priopćenja za medije

Priopćenja za medije

Budite u tijeku, saznajte najnovije i najčitanije vijesti.

Kontakt za medije

Kontakt za medije
Sanja Gržetić, dipl.oec.

Voditeljica Odjela za korporativne komunikacije i marketing

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...