GRAWE karijera

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Karijera prodajnog predstavnika

 
GRAWE prodajni predstavnik* - zanimanje koje ima budućnost
 

Prodaja koja se odvija preko stalno zaposlenih prodajnih predstavnika još uvijek je najvažniji i najčešći način sklapanja police osiguranja. Pri tome prodavač osiguranja sve snažnije preuzima ulogu pravog prodajnog savjetnika stranci. Za stranku on/ona je još uvijek središnje i prvo mjesto kontakta s osiguravajućim društvom. Toj osobi stranka dopušta da je savjetuje, ona mu vjeruje i preko nje se pri nastupu osiguranog slučaja odvija komunikacija.

Zadovoljstvo uslugom i osobnošću prodajnog savjetnika/ce korisnici upravo zato navode kao presudan kriterij u odabiru osiguravajućeg društva.

Klišej o „trgovačkom putniku“ koji obilazi stranke „samo da bi nešto prodao“ je zastario i više ne odgovara suvremenim zahtjevima. GRAWE prodajni predstavnici su osobe od povjerenja i stručno visokokvalificirani sugovornici s izvanrednim prilikama za napredak. Postupaju savjesno i preuzimaju odgovornost za ugovaranje posla koji osigurava dobrobit svim uključenim stranama.

Danas se zna da visoka očekivanja u pogledu osiguranja od strane države za mnoge ljude više nisu realna. Aktivna skrb za osobnu materijalnu sigurnost, u prvom redu dodatno osiguranje, time dobiva sve više na značaju. Obavljajući posao prodajnog predstavnika, savjetnika iz područja osiguranja, obrađujete atraktivan tržišni segment koji kontinuirano raste i ima otvorene izglede za budućnost.

Pouzdana financijska sigurnost od rizika svake vrste i za fizičke i za pravne osobe izuzetno je bitna. Ovdje je tendencija rasta vrlo snažna! Brojne međunarodne studije i dalje potvrđuju: rijetko koje ekonomsko područje će se u budućnosti tako snažno razvijati kao tržište osiguranja i financijskih usluga – baš zbog trenutnih okolnosti.

* Isključivo radi bolje preglednosti i čitljivosti ovog teksta, prilikom označavanja osoba koristi se samo jedan gramatički rod. U svakom slučaju, sve navedeno odnosi se na osobe oba spola (predstavnik / predstavnica i sl.)