GRAWE Hrvatska d.d.

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Povijesni razvoj osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska d.d.

 
Prvo međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj
 

 

GRAWE Hrvatska d.d. prvo je međunarodno osiguravajuće društvo u Republici Hrvatskoj osnovano 1993. godine pod imenom Prima osiguranje d.d. Od 2000. godine posluje pod imenom GRAWE Hrvatska d.d. Prisutno je u 62 ureda diljem Hrvatske i zapošljava gotovo 700 zaposlenika. Najuspješnija je tvrtka kćer austrijskog koncerna GRAWE Insurance Group.

Svoje umijeće poslovanja temelji na respektabilnom znanju i 190 godina dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva poznatog po tome da odgovorno skrbi o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. Politika poslovanja društva utemeljena je na individualnom pristupu korisniku. U skladu s takvim pristupom tržištu GRAWE je izgradio jaku prodajnu mrežu koja svojim profesionalnim načinom poslovanja stoji na usluzi zahtjevima korisnika. Konstantan rad na  proširenju i inovaciji ponude usluga osiguranja uz promicanje novih trendova na tržištu osiguranja života, unaprjeđenje poslovnih procesa i tehnika u pristupu korisnicima te školovanje suradnika, koji su temelj uspjeha ovog osiguravajućeg društva, potvrđuju orijentaciju GRAWE Hrvatska d.d. prema dugoročnom i stabilnom poslovanju na domaćem tržištu.

Temelj uspjeha koji čini GRAWE Hrvatska d.d. su ljudi. Predani rad gotovo 700 zaposlenika, uz mrežu kvalitetnih partnera, zaslužuje i svakodnevno potvrđuje ukazano povjerenje velikog broja korisnika koji su GRAWE Hrvatska d.d. izabrali kao svoje osiguravajuće društvo.

Poslovanje GRAWE Hrvatska d.d. u potpunosti je usmjereno prema sigurnosti korisnika i njihovih bližnjih. Svaka osoba koja brine o svojoj kao i budućnosti svoje obitelji, svoga doma i imovine, u GRAWE Hrvatska d.d. će pronaći sigurnog i pouzdanog partnera jer ono pruža i jamči povjerenje, sigurnost, vrhunsku zaštitu i najisplativije ulaganje, bilo da se radi o zdravstvenom osiguranju, osiguranju života, imovine ili automobila.

U skladu s takvim poslovnim pristupom, kod kojeg je svaki osiguranik jednako važan, GRAWE Hrvatska d.d. pruža ne samo učinkovito rješavanje tekućih pitanja, već i stalnu savjetodavnu potporu. U tu svrhu razvijena je snažna samostalna prodajna mreža koju čini gotovo 500 obrazovanih, stručno osposobljenih savjetnika koji spremno preuzimaju odgovornosti i stoje na usluzi zahtjevima korisnika na tržištu te im pomažu da svoje želje i potrebe za osiguranjem rješe što kvalitetnije i na vlastito zadovoljstvo i to u svim krajevima Hrvatske.

Obratite nam se s povjerenjem! 

GRAWE Hrvatska d.d. osiguranje na Vašoj strani!