GRAWE karijera

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

GRAWE Akademija

 
 
GRAWE Akademija

Cjeloživotno učenje započinje svaki dan ponovo i preduvjet je za poslovni uspjeh.

GRAWE Akademija kao interna institucija za obrazovanje zastupa odgovornost, individualnost i kvalitetu. Središnje je mjesto prikupljanja, stvaranja i razmjenjivanja znanja, vještina i iskustava. Upravo u vremenima, u kojima su kompetencija i brzina presudne, kod zaposlenika potiče poduzetnost, fleksibilnost i spremnost na kontinuirano učenje. Pomno planirane aktivnosti GRAWE Akademije usklađuju se s potrebama pojedinih ciljnih skupina i otvaraju najbolje moguće prilike za rast i razvoj. 

 
 

GRAWE Akademija Hrvatska

 

Cjeloviti program obrazovanja GRAWE Akademije Hrvatska nudi bogati izbor školovanja. Koncipirana su sistemski i tematski se nadopunjuju, povezuju i nadograđuju. Tijekom jednogodišnjeg ili dvogodišnjeg programa obaveznog školovanja usvajaju se osnovna znanja i vještine iz pojedinih područja kompetencija.

Nakon završetka obaveznog programa, upotrebom alata za razvoj zaposlenika kao što je razvojni razgovor definiraju se daljnja područja mogućeg poboljšanja i odabiru školovanja na odgovarajuće teme u dogovoru s pretpostavljenim rukovoditeljem. Na taj način izravno podupiremo osobni plan razvoja svakog zaposlenika.

 

 

GRAWE Academy International

 

Sjedište GRAWE Academy International nalazi se u Grazu i obrazovne aktivnosti te matične razvojne institucije provode se u svim zemljama u kojima posluju tvrtke kćeri internacionalne Grawe Grupe. Na taj se način širom koncerna promiču zajedničke vrijednosti i strateška usmjerenja u pogledu razvoja ljudskih potencijala. 

Seminare i radionice GAI pohađaju nositelji višeg, srednjeg i nižeg menadžmenta tvrtke – voditelji internih odjela i grupa, direktori prodajnih regija i područja te voditelji prodajnih timova. Ovisno o uočenom prostoru za poboljšanje izvedbe, sudjelovanje u ovim aktivnostima omogućuje se i suradnicima bez voditeljske odgovornosti. Nakon dugog niza godina standardizirane razvojne podrške, sadržaji GAI razvojnih mjera dijelom se oblikuju isključivo prema našim organizacijskim potrebama.

 
www.grawe.hr koristi kolačiće (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

NASTAVAK