GRAWE karijera

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

GRAWE Akademija

 
 
GRAWE Akademija

Cjeloživotno učenje započinje svaki dan ponovo i preduvjet je za poslovni uspjeh.

GRAWE Akademija kao interna institucija za obrazovanje zastupa odgovornost, individualnost i kvalitetu. Središnje je mjesto prikupljanja, stvaranja i razmjenjivanja znanja, vještina i iskustava. Upravo u vremenima, u kojima su kompetencija i brzina presudne, kod zaposlenika potiče poduzetnost, fleksibilnost i spremnost na kontinuirano učenje. Pomno planirane aktivnosti GRAWE Akademije usklađuju se s potrebama pojedinih ciljnih skupina i otvaraju najbolje moguće prilike za rast i razvoj. 

 
 

GRAWE Akademija Hrvatska

 

Cjeloviti program obrazovanja GRAWE Akademije Hrvatska nudi bogati izbor školovanja. Koncipirana su sistemski i tematski se nadopunjuju, povezuju i nadograđuju. Tijekom jednogodišnjeg ili dvogodišnjeg programa obaveznog školovanja usvajaju se osnovna znanja i vještine iz pojedinih područja kompetencija.

Nakon završetka obaveznog programa, upotrebom alata za razvoj zaposlenika kao što je razvojni razgovor definiraju se daljnja područja mogućeg poboljšanja i odabiru školovanja na odgovarajuće teme u dogovoru s pretpostavljenim rukovoditeljem. Na taj način izravno podupiremo osobni plan razvoja svakog zaposlenika.

 

 

GRAWE Academy International

 

Sjedište GRAWE Academy International nalazi se u Grazu i obrazovne aktivnosti te matične razvojne institucije provode se u svim zemljama u kojima posluju tvrtke kćeri internacionalne Grawe Grupe. Na taj se način širom koncerna promiču zajedničke vrijednosti i strateška usmjerenja u pogledu razvoja ljudskih potencijala. 

Seminare i radionice GAI pohađaju nositelji višeg, srednjeg i nižeg menadžmenta tvrtke – voditelji internih odjela i grupa, direktori prodajnih regija i područja te voditelji prodajnih timova. Ovisno o uočenom prostoru za poboljšanje izvedbe, sudjelovanje u ovim aktivnostima omogućuje se i suradnicima bez voditeljske odgovornosti. Nakon dugog niza godina standardizirane razvojne podrške, sadržaji GAI razvojnih mjera dijelom se oblikuju isključivo prema našim organizacijskim potrebama.