Osiguranje za bicikliste

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Osiguranje za bicikliste

 
Tri jednostavna paketa za potpunu sigurnost biciklista u prometu
 


Vožnja biciklom je zdrava, praktična i opušta, no sudjelovanje u prometu biciklom frustrira. Vozite li bicikl, znate o čemu pričamo. Upravo zato što razumijemo rizike s kojima se suočavaju vozači bicikla, prvi na tržištu uveli smo jedinstven paket Osiguranja za bicikliste.

UGOVORITE ONLINE  

Osigurajte se online u samo tri klika! Osiguranje za bicikliste obuhvaća osiguranje od odgovornosti prema trećim stranama, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, a dodatno možete ugovoriti i osiguranje bicikla od krađe.

3 PAKETA PRILAGOĐENA VAMA

Birajte između tri paketa s različitim visinama i vrstama pokrića. B-SAFE, B-RELAXED i B-SMART. Više o pokrićima doznajte na stranici Osiguranja za bicikliste.

ŠTO TREBATE ZNATI PRIJE KUPOVINE

Osiguranje za bicikliste:

  • odnosi se na biciklista (osobu) i nije vezano uz bicikl. Ugovorite ga i ako povremeno vozite iznajmljeni ili tuđi bicikl
  • dolazi u tri različita paketa koji se razlikuju u pokrićima i visini osiguranih svota. Odaberite paket prema vlastitim potrebama
  • jednostavno se ugovara - u svega nekoliko klikova - a moguće je i plaćanje do 10 rata
  • roditelj može ugovoriti za dijete ili bilo koja punoljetna osoba za drugu osobu. Ugovaratelj i osiguranik ne moraju biti iste osobe

 

UGOVORITE ODMAH ONLINE

Saznajte više, pogledajte najčešća pitanja i informacije za klijente te odaberite svoj paket već danas i krenite na sigurnu vožnju biciklom.

 
 
www.grawe.hr koristi kolačiće (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

NASTAVAK