Poslovna zgrada, Osijek

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

O nama

 
 

Početkom 2000. godine u Hrvatskoj je došlo do snažnog zamaha na području investiranja u graditeljstvo pa je shodno tome GRAWE Hrvatska d.d. sredinom 2000. godine odlučila svoje djelovanje proširiti i van osiguravateljnog posla te smo tako inicijativom i vizijom nekolicine entuzijasta pokrenuli iste godine prvi građevinski projekt – izgradnju poslovne zgrade GRAWE Hrvatska d.d. koja je bila svojevrstan pilot-projekt spremnosti na ovakva ulaganja.

Naš je strateški cilj bio graditi vrhunske poslovne objekte u velikim gradovima namijenjene isključivo najmu. To nosi i posebnu težinu jer vlasništvo nad objektima uključuje i obvezu održavanja pa je to dodatni razlog zašto kvaliteta gradnje mora biti beskompromisna. Osim toga razvijamo i projekte stanogradnje za najam s jasno prepoznatljivom kvalitetom i profesionalnošću.

Naše usmjerenje ka maksimalnoj profesionalnosti i profitabilnosti ne isključuje, već upravo potiče razvijanje drugih poslovno-kulturnih vrijednosti kao što su dinamičnost, poduzetnost, samostalnost i fleksibilnost, kako u odnosu prema partnerima i korisnicima.

 

 

Stambeni prostori

 

Gradnjom stanova za najam tvrtka GRAWE Hrvatska d.d. pokrenula je tzv. pilot-projekt „institucionalnog“ najma stanova u Zagrebu. Cilj projekta bio je ponuditi svim zainteresiranim klijentima adekvatnu alternativnu opciju kupnje stana, a to je kvalitetan, siguran i dugoročan najam stana.

Osim atraktivne lokacije na adresi Garićgradska 18 (naselje Trešnjevka), svi stanovi projektirani su na način da zadovolje sve potrebe suvremenog stanovanja. Odvojena brojila za struju, vodu i plin omogućuju svakom stanaru kontrolu potrošnje navedenih energenata, a iznimno kvalitetna toplinska izolacija dodatno pridonosi smanjenju troškova grijanja u zimskom odnosno troška hlađenja u ljetnom periodu. Površina stanova kreće se od 40 m2 za najmanji dvosobni stan pa sve do 95 m2 za najveći trosobni stan.

Usluga recepije kao i zaštitar na ulazu u objekt, kontrola pristupa i videonadzor osiguravaju i pružaju dodatnu sigurnost i pogodnost stanovanja te čine stanovanje ugodnijim i sigurnijim i to ne samo za same stanare već i za njihove prijatelje, rodbinu, goste i dr.

Potpisom i solemnizacijom ugovora o najmu stana, najmoprimac prihvaća sva prava i obaveze navedene u istom ugovoru te mu navedeni ugovor pruža dodatnu zaštitu i sigurnost stanovanja jer su sve bitne odredbe ugovora jasno i precizno definirane poput:

  • cijene najma
  • roka najma
  • načina odnosno mogućnosti otkaza
  • pologa (depozita)
  • mogućnostima eventualnih preinaka
  • plaćanju zajedničkih troškova

Dodatnu pogodnost stanovanja pruža i „Odjel za gradnju i upravljanje objektom“ koji svojim radom omogućuje stalnu, brzu i kvalitetnu uslugu otklanjanje kvarova i hitnih intervencija kako u zajedničkim prostorima objekta tako i u prostorima svakog pojedinog stana.

Pogledajte našu ponudu stambenih prostora za najam i prodaju

 

Poslovni prostori

 

Odabir atraktivne lokacije te bezrezervni zahtjevi za kvalitetnom gradnjom koja omogućuje fleksibilnost u pogledu dugogodišnje eksploatacije prostora glavni su zadaci koje si postavljamo prilikom donošnja odluke o gradnji poslovnog objekta namjenjenog isključivo za dugogodišnji zakup.

Stoga je prilikom gradnje svih naših objekata posebna pozornost posvećena fleksibilnosti u pogledu rasporeda prostora prema željama budućih zakupnika i korisnika prostora kao i detaljima izvedbe kojima se nastoji tijekom vremena korištenja objekta troškove održavanja optimirati i racionalizirati uz zadržavanje visokog stupnja zadovoljstva prostorom, kako od strane samih zakupnika tako i od strane svih drugih korisnika, odnosno klijenata te posjetitelja.

Konkurentne i tržišne cijene zakupa, niski zajednički troškovi režija kao i sigurnost, transparentnost i dosljednost u poslovanju, prepoznati su od strane mnogih domaćih i stranih tvrtki koji su nam upravo iz tih razloga ukazali svoje povjerenje.

Pogledajte našu ponudu poslovnih prostora za zakup i prodaju!