O nama

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Misija GRAWE koncerna

 
 

Sljedeće teme predstavljaju ono što svakodnevno ostvarujemo, a ujedno su i temelj našeg uspjeha: 

Rast
„Pouzdana osiguravateljna zaštita za sve“ bilo je geslo nadvojvode Johanna, kada je u Štajerskoj prije 190 godina osnovao Grazer Wechselseitige. Prvobitna udruga za osiguranje od požara razvila se u međunarodno poduzeće raznovrsnih poslovnih djelatnosti koje objedinjujuje društva za osiguranje, banke i društva za poslovanje nekretninama. Koncern GRAWE, to je izrasla snaga.

Stabilnost
Zdrava ekonomska osnova i duga GRAWE tradicija tvore stabilan temelj za preko 3.000 zaposlenika, koji predstavljaju zajednički ulog znanja i kompetencija GRAWE-a i korisnicima osiguravaju najveću moguću korist.

Umreženost
Široko razgranato i usko isprepleteno – tako se jezgrovito može opisati filozofija GRAWE koncerna. Kao jedanaesti po veličini osiguravateljni koncern u Republici Austriji s podružnicama u 13 zemalja srednje i istočne Europe povezujemo zemlje i ljude, banke i osiguranja u gustu mrežu. Pri tome vodimo računa o regionalnim potrebama i posebnostima jednako kao i o globalnim konceptima financijskih usluga.

Povjerenje
Daljnja preporuka je najbolje mjerilo zadovoljstva korisnika. GRAWE s ponosom ističe da je dobitnik priznanja „Recommender Award 2013. za izvrsnu usmjerenost prema korisniku“, koje se dodjeljuje isključivo na temelju preporuka iz anketa među korisnicima.

Dinamičnost
Budućnost je pozitivan izazov ako se koriste i unaprjeđuju razvojni potencijali. Kako bismo uvijek bili aktualni, trebamo gledati prema naprijed, otvarati perspektive i djelovati u pravom trenutku. Pod tim pretpostavkama spajaju se budućnost i optimizam u dinamičnu, ali istovremeno postojanu cjelinu.