GRAWE volontiranje

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

GRAWE Volontiranje

 
Postaviti i održati visoke standarde u poslovanju, zaštiti vrijednosti i ljudskih života naša je dugoročna obveza prema društvu. Sudjelovanjem u volonterskim akcijama, nesebično darujemo dio sebe - svoje vještine, iskustvo i vrijeme lokalnoj zajednici.
 
GRAWE volonteri

GRAWE Hrvatska d.d. svoju poslovnu filozofiju temelji na dugoročnom planiranju budućnosti i podizanju svijesti o očuvanju i zaštiti najvećih životnih vrijednosti. Različitim aktivnostima osvještava dobre navike poput štednje, zdravog načina življenja i volontiranja. Biti zaposlenik GRAWE-a znači živjeti vrijednosti GRAWE-a i dati svoj doprinos ostvarenju misije i vizije društva.

GRAWE svake godine organizira dobrovoljne akcije i potiče zaposlenike da za vrijeme radnog vremena i izvan njega doprinose razvoju kvalitetnijeg i humanijeg društva. Svojim aktivnostima nastojimo doprinijeti jačanju svijesti o važnosti volontiranja, prvenstveno među zaposlenicima, ali i biti primjer u zajednici u kojoj poslujemo. S ponosom ističemo da se svake godine ovakvim aktivnostima priključuje sve veći postotak GRAWE zaposlenika.

Prepoznavši važnost podizanja razine svijesti o dobrobitima volontiranja za pojedince i zajednice, GRAWE je u 2015. među prvima potpisao Povelju o volontiranju.

Marljivi, društveno-korisni i ekološko-osvješteni GRAWE VOLONTERI osluškuju potrebe zajednice u kojoj žive i svojim trudom i vremenom potiču pozitivne promjene u društvu i okolišu te našu planetu čine ugodnijim mjestom za život.

Imate li potrebu za GRAWE volonterima?
Ako Vaš odgovor glasi DA i ukoliko ste udruga ili ustanova koja se bavi neprofitnom djelatnošću, a imate potrebe za volonterskim radom kao što je uređenje Vaših prostorija ili Vašeg okoliša, druženje sa štićenicima i slično, slobodno nas kontaktirajte ispunivši OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Kako je to bilo iz godine u godinu možete pogledti u nastavku ili kronološkim redom u izborniku s lijeve strane.

Volonterske akcije 2016.

Volonterske akcije 2015.

Volonterske akcije 2014.

 
 
www.grawe.hr koristi kolačiće (cookies) radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskom pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

NASTAVAK