GRAWE za djecu

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

GRAWE programi osiguranja za djecu:GRAWE KIDS, TOBI I TOBI EKSPRESS

 
Želim ostvariti snove kad narastem :-)
 
TOBI

Program štednog osiguranja u korist djeteta osmišljen je s ciljem osiguranja financijski stabilne budućnosti najmlađih. Neka Vaši mali budući liječnici, menadžeri i sportaši prilikom kretanja u samostalan život imaju već unaprijed pripremljena financijska sredstva!

 
 

GRAWE KIDS

Požele li nastaviti školovanje, kupiti stan ili automobil, njihova GRAWE KIDS polica omogućit će im da ostvare svoje želje.

Prednosti GRAWE KIDS programa:

  • visoko isplativa štednja u korist djeteta
  • osigurana sredstva za nastavak školovanja i početak samostalnog života
  • pravovremena briga za budućnost djeteta
  • pravo na sudjelovanje u dobiti ostvarenoj ulaganjem matematičke pričuve*

*Pravo na sudjelovanje u dobiti ostvaruje se svake godine ukoliko GRAWE ostvari višak povrata od ulaganja. Ako nije ostvaren višak te godine se ne pripisuje dobit. U svim godinama poslovanja, od osnutka do danas, društvo GRAWE Hrvatska d.d. ostvarilo je i pripisalo dobit za svoje osiguranike.

Osiguranje je moguće ugovoriti za dijete od rođenja do 13 godina, dok se premija plaća samo za prvih šest godina trajanja osiguranja. Garantirani kapital i udio u dobiti isplaćuju se isključivo djetetu nakon što navrši 19 godina.

GRAWE KIDS program nudi mogućnost i jednokratne uplate premije.


GRAWE TOBI

To bi svako dijete!
Sa mnom Vaše dijete može bezbrižno rasti, igrati se i biti financijski osigurano u trenutku započinjanja samostalnog života.

S koliko godina Vaš mališan može postati moj prijatelj?
Od prvog dana života do navršenih 9 godina možemo se upoznati i postati najbolji prijatelji, a ostajemo nerazdvojni sve dok ne navrši 19 godina.

Kako možete plaćati?
Plaćati možete po želji: mjesečno, tromjesečno, polugodišnje ili godišnje, a možete se odlučiti i na TOBI EKSPRESS varijantu koja omogućuje da cjelokupni iznos premije uplatite odjednom.

Kada i na koji način dijete dobije svoj novac?
S navršenih 19 godina isplaćujem osiguranu svotu! Mogu je isplatiti u cijelosti odjednom ili kao TOBI džeparac u mjesečnim iznosima tijekom 3 do 5 godina.


TOBI EKSPRESS

Životno štedno osiguranje za djecu s uplatom premije odjednom.


TOBI paketi dodatnih osiguranja

  • MINI TOBI - uključuje dodatno osiguranje za TOBI nezgodu s osnovicom od 5.000 eura i bolničku dnevnicu od 5 eura u kunskoj protuvrijednosti.
  • SUPER TOBI - uključuje dodatno osiguranje za TOBI nezgodu s osnovicom od 10.000 eura i bolničku dnevnicu od 10 eura u kunskoj protuvrijednosti.

I to nije sve!

Završi li Vaš mališan svih 8 razreda osnovne škole s odličnim uspjehom nagradit ću ga prigodnim darom!
Heroji od malih nogu
Od svake ugovorene TOBI police odvajamo 5 kuna u korist Zoološkog vrta grada Zagreba za skrb o ugroženim kornjačicama, a Vaše dijete dobiva zahvalnicu.