Zaštita poslovanja

Kontakt

GRAWE Hrvatska d.d.
Ulica grada Vukovara 5
HR-10000 Zagreb

072-300-301, 01-3034-000 +385-(0)1-30-34-500 info@grawe.hr
Inhalt:

Vrhunsko osiguranje opreme, zaliha i poslovnog prostora:GRAWE BIZ EKSPRES

 
Vrhunski paket pokrića za zaštitu opreme, zaliha i poslovnog prostora
 

Prepoznavši važnost razvoja malih poduzetnika za hrvatsko gospodarstvo, GRAWE Hrvatska d.d. nudi u svom programu GRAWE BIZ EKSPRES, jedinstveni proizvod namijenjen malim trgovačkim i uslužnim obrtima ili firmama bez vlastite obrade i/ili proizvodnje, za preko 20 različitih vrsta djelatnosti.

GRAWE BIZ EKSPRES predstavlja jednostavnu i povoljnu policu osiguranja koja u svom vrhunskom paketu pokrića uključuje bitne vrste osiguranja namijenjene zaštiti Vaše opreme i zaliha kao i poslovnog prostora od sljedećih rizika:

  • požara
  • elementarne nepogode
  • izljeva vode
  • provalne krađe
  • loma stakla


Dodatno je moguće ugovoriti i osiguranje kolektivne nezgode za djelatnike firme / obrta.

Naši ljubazni prodajni savjetnici pomoći će Vam profesionalnim savjetovanjem oko odluka na koji način najbolje osigurati svoju poslovnu budućnosti pružajući Vam mogućnost osiguranja poslovnog prostora i njegovih sadržaja te procjenu rizika i kako se od njih zaštititi. Kontaktirajte nas ili nas potražite u jednom od naših mnogobrojnih ureda.

Ovom ponudom namijenjenom stvaranju povoljnije poduzetničke klime u Hrvatskoj GRAWE Hrvatska d.d. nastavlja djelovati u skladu sa svojim prethodno postavljenim planovima vezanima uz kvalitetno i dugoročno poslovanje na hrvatskom tržištu.